Și câteva detalii. îmi pare suspecta sigla mica care este pusa prost
Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk
dle, nu stiu de ce te stresezi atat, Lemnul acesta arata asa ca un Lemn care nu coincide pt Butterfly si nu costa 300 ron asa cum este pretul lui real , adica pt ei este un Lemn la mana a doua tocmai pt acest lucru ca este intr o parte ca nu este perfect,are mici defecte, din cauza acesta Pretul acestui lemn este mai mic pt ca are mici defecte.... si pretul lemnului este mai mic.... si pe multi dintre noi nu ne derajeaza acest lucru, noi vrem sa jucam cu acel lemn nu sa ne uitam la el, si pretul lui sa fie cat mai mic....
Cati banii ai dat pe acest lemn sincer...?.... ai dat banii putini asa este si lemnul cu mici defecte:thumbup:,,, se pare ca este primul tau lemn Profi, asta sa fie cel mai mare problema,,, prietenul meu mai de mult a cumparat un lemn nou Amultart ZL Carbon a dat intre 600 lei 800 lei si dupa prima lipire lemnul s-a exfoliat, asta da problema,
imi pare rau , nu am nimic cu tine, vreau doar sa te ajut....

,,, lemnul tau nu are nimic, se poate juca cu el acest lucru este cel mai important....
ok,,, In pozele de mai jos ati ofer un 2 lemne asa cum ati place tie la Pretul 299 ron buc. alege ce vrei tu...

Uite ce ati propun imi oferi lemnul acela + o diferenta, si ati ofer ce lemn vrei tu din cele 2.....

,,, pe mine nu ma deranjeaza cum arata