AmaTur: Turneu A Turneu A "EMI-TT & Papa Sam", Dumbravita 11.03.2017

Varset asta cu ravagiile pe unde vine? ☺
Daca mai tin bine minte, este la vreo 15 km de vama Moravita. E considerata capitala Banatului sarbesc. Au si o comunitate importanta de romani acolo. Dupa cum se vede joaca chiar si ping pong. Si se pare ca destul de bine.

A fost un Concurs frumos, felicitări Organizatorilor !!! 👍👍👍 Felicitări tuturor participanților și premianților !!! 👏👏👏 Ne-am simțit bine împreună.....:biggrin:

Felicitări in mod special pt Cecan Vasile pt locul 1.....👏👏👏

Am vb cu baiatu , si astept sa imi dea un rasp,, sa organizam un turneu acolo, cica e frumos prin zonele alea

felicitari CECAN VASILE bravooooo nea AUREL CRISANOV ma bucur si pentru MUTRESCU EUGEN ma bucur si pentr GLAVAN RADU felicitari TIMISORENILOR
MA BUCUR PENTRU REUSITA VOASTRA:thumbup:👍👍:troll::troll::troll:

---------- Post added 11.03.2017 at 22:46 ----------

si evident pentru nea.POPET DORU

Hai, Alesia S. ! Iti tin pumnii !👋
....Multumim Iuliu pentru incurajari....:D.......dupa cum se vede Alesia si-a facut datoria pe deplin.......A casigat categoria juniori 4 fara sa piarda vreun set....!!!!!!!!oare a cata oara castiga in maniera asta.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....dar cel mai surprinzator pentru mine.....sunt victoriile pe care le-a avut contra campionului de la avansati.....Vasile C.......3-1 in inferioare......si contra vicecampionului de la avansati in superioare..!!!!!!!!!!!!!Munteanu C....cu 3-2.........pe care daca il batea cu 3-0 sau 3-1 il elimina din competitie si mergea ea mai departe..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dar oboseala si-a spus cuv?ntul pana la urma....dar si participarea la 2 categorii simultan....ca la sah!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D....un meci la categoria copii...dupa care urma imediat un meci la avansati....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iar pe locul 4 de la avansati l-a batut saptamana trecuta la A plus la Arad in eliminatorii!!!!!!!

...O surpriza frumoasa este Narcis Molnar care a castigat nesperat la incepatori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dar merita si ceilalti bihoreni care au ocupat locuri fruntase.FELICITARI!!!!!!

P.S Un turneu foarte tare cu aproximativ 200 de participanti de fapt un alt A plus....veritabil.....marca Emi.....cu de toate pt toti.......:D:D....!!!!!!in rest elitu mi-o pus spatele in pioneze pt vreo 2 saptamani......:D:D.....!!!!

-premianta de la juniori 4...

-seamana cu cel de data trecuta.....:D

-spectacol......:D....

Un turneu in care deliciul rabdarii au fost cei aproximtiv 50 de copii ,acompaniati de vecinii nostrii sarbi :D ,cu micile blocaje tehnice ,pe care am reusit sa il gestionam, cu o mica intarziere la categoria Avansati ,si sa il incheiem cu premiera la Avansati in jurul orelor 21.30 ,

Echipa organizatorica multumeste pe acesta cale tuturor participantilor pt increderea acordata si atitudinea prestata, si bineinteles in special lui "Pitzi" pt. spriinul acordat .

Acelasi Emi

Felicitari Narcis ! Vad ca ti au prins bine incurajarile de la Oradea !

---------- Post added 12.03.2017 at 03:02 ----------

Felicitari CECAN VASILE si binenteles pt acelasi EMI !!!!

Da Sabin mi au prins foarte bine încurajările și țin sa ți mulțumesc! Sa ne vedem cu bine la următorul turneu.Bafta iti doresc și ție în continuare😀!

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

Felicitări Adela si Ionuț Strună!!! La cat mai multe premii le meritati pe deplin;) Bv Bogdane;)! Se pare ca ,,noul regim sportiv de joi,, ti a picat bine;)!! CONGRATS!

....Multumim Iuliu pentru incurajari....:D.......dupa cum se vede Alesia si-a facut datoria pe deplin.......A casigat categoria juniori 4 fara sa piarda vreun set....!!!!!!!!oare a cata oara castiga in maniera asta.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....dar cel mai surprinzator pentru mine.....sunt victoriile pe care le-a avut contra campionului de la avansati.....Vasile C.......3-1 in inferioare......si contra vicecampionului de la avansati in superioare..!!!!!!!!!!!!!Munteanu C....cu 3-2.........pe care daca il batea cu 3-0 sau 3-1 il elimina din competitie si mergea ea mai departe..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dar oboseala si-a spus cuv?ntul pana la urma....dar si participarea la 2 categorii simultan....ca la sah!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D....un meci la categoria copii...dupa care urma imediat un meci la avansati....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iar pe locul 4 de la avansati l-a batut saptamana trecuta la A plus la Arad in eliminatorii!!!!!!!

...O surpriza frumoasa este Narcis Molnar care a castigat nesperat la incepatori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dar merita si ceilalti bihoreni care au ocupat locuri fruntase.FELICITARI!!!!!!

P.S Un turneu foarte tare cu aproximativ 200 de participanti de fapt un alt A plus....veritabil.....marca Emi.....cu de toate pt toti.......:D:D....!!!!!!in rest elitu mi-o pus spatele in pioneze pt vreo 2 saptamani......:D:D.....!!!!

Felicitari, inca o data, Alesiei, pentru rezultatele de exceptie, Marius, la fel si lui Narcis Molnar. 👏👏👏👍👋

Am urmarit cu mare atentie acest turneu, cum dealtfel urmaresc orice turneu in care sunt angrenati (mai ales) copii talentati. Iar daca printre participanti sunt prezenti si copii prietenilor interesul este cu atat mai mare. Este o placere sa le urmaresti evolutia si sa constati ca nu gresesti in aprecieri si intuitie.

La mai mare si ... la mai bine !
Weekend placut tuturor !

Astazi la ora 17 la sala c.s.m arad de pe str.eminescu. Va fi returul cu odorheiul secuiesc
pt promovare in prima liga
va asteptam cu drag sa sustinem echipa aradeana

Felicitări Bogdan!!Ești tare ,ca de fiecare data!!Felicitări colegilor de la Reșița!Un Turneu frumos,meciuri tari,ne-am simțit bine alături de prieteni!!Oravița va saluta pe toți și sa ne vedem cu bine la urm.Turnee!!

Un turneu bine organizat,la care s-a pus accentul pe ordine si disciplina, insa de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Mai este mult pina sa ne civilizam. Nu stiu cine ii invata pe copii sa urle ca din gura de sarpe, si cind trebuie dar mai ales când nu trebuie. Stimati antrenori, nu-i mai invatati pe copii sa se manifeste necuviincios. Invatati-i tenis, bunele maniere si bunul simt. Amplificarea salii nu este eficienta, deoarece nivelul audio este exagerat de mare, incat deranjeaza jucatorii si nici nu se intelege nimic din ce se anunta la microfon. Spun unii ca gulasul a fost bun, atat de bun incat unii au mancat cate 3 portii si au plecat cu burtile umflate, lasandu-i pe altii cu buzele umflate. Rusinica ,,fomistilor " !

dar sa facut si multa risipa de mancare, am fost la masa si am vazut multe farfurii incepute si lasate aproape pline acolo..........:(

si chestia cu urlatul este o moda mai veche, ii invata in mod intentionat pe copii sa urle,,,,,:( daca le spui ceva,cei de pe margine ati spun ca nu este interzis............:!:

si eu mai strig uneori si este ok,,,,, dar nu la fiecare minge ca nu este frumos, devine enervant .... uni fac acest lucru intentionat ca vede ca nu ti place, si asa pierzi puncte.....:rolleyes:

Ultima editare:
Back
Sus