Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ce inseamna " foarte vechi " la lemnul Mazunov ? Poti fi mai exact ? Multumesc.
Nu e " dinainte de fluture negru "...eram curios daca proprietarul cere acea suma ( mare, mica, treaba dansului ) bazat pe ceva concret...
O sa deschid o firma de consultanta vizavi de lemnele Butterfly...cum sa explic fara sa par infumurat, plin de sine si fara sa para ca vreau sa stric afacerea cuiva care cere un anumit pret pe un anumit lemn ?? E mai bine sa-mi vad de treburile personale...faza e ca pe acest forum, am intalnit si oameni care vindeau pur si simplu, un lemn, fara sa se gandeasca la profit, avantaje, etc si am intalnit si oameni care se bucura de nestiinta unora, storcandu-le portofelul mult prea mult fata de valoarea Fetei Morgana cu fata de lemn..eu insumi, am cumparat scump si am vandut ieftin in 95 % din cazuri si am cumparat ieftin si am vandut cu adaos restul de 5 %...balanta e clar inclinata spre pierderi insa nu-mi pare rau...am invatat multe lucruri si am ajutat cu informatii atunci cand acestea mi-au fost cerute. Dl Cornel, nu mai sunt colectionar de lemne cu fluture negru, nu mai urc poze cu lemnele scumpe sau ieftine ca sa nu se agite spiritele, nu-mi mai exprim parerea despre organizari de turnee...joc tenis si atat. Daca vanzatorul doreste sa stie mai multe despre acest Mazunov si valoarea lui de piata, ma poate intreba pe privat...pana atunci, vanzare buna !
Cred ca este prima generatie de Mazunov cu litere germanice pe lama si mâner. A doua generație este cu litere germanice doar pe mâner si a treia generație așa cum este al meu. Deasemenea niciunul nu are fluture negru. Poate confirma si Bogdan in cazul in care lemnul din poza este al lui.