Sibiu - Aria Sport TDM Sibiu

Nu mai intreb cine a castigat..presupun ca toata lumea,datorita prezentei :-B

Cule , intr-adevar toti participantii au fost castigatori din punct de vedere moral , dar sportiv cel mai bun cuplu a fost si cel mai frumos , acum te las pe tine sa ghicesti ce puisori dragalasi au triumfat in fata doctorilor care inteapa cu spini :p .

Erau veseli pana la sala ca dupa aia s-au transformat în Puisorii Aurii

si normal ca au câștigat AURUL

felicitari pentru Puisori în Eliminatorii au fost de neoprit

oricum au fost lupte crîncene și rasturnari de situație
super

mai târziu am sa postez grupele

Ai naibii (de buni!!) puisorii astia de Cisnadie...fara pic de emotie(respect) fata de astia mai "Old boys",la toti le-au sarit fulgii ....ca de la ei a plecat ruperea mea de "oase" de azi!
Felicitari Simo si Raul!
Eu cu Alex ne-am schimbat numele:"The old bones"...broken....ha,ha!

As pune o poza cu castigatorii dar nu stiu cum :))))

As putea sa va ajut eu..Chiar daca a avut 52 de grade apa aia,tot am reusit o poza din meci, aproape i-am avut,,in mana,,....numai ca, se pare ca fiind meci de dublu, au fost cam...patru !!!Dragalasi, veseli, dar ...aurii !!

:)))))

- - - Actualizat - - -

Puisorii vă multumesc ! Si va asteapta la urm.turneu. :)

Turneu Dublu 11.05.2017

Clasament
Turneu Antrenament ARIA

Turneu - Local - Sibiu - Dublu - 11.05.2017
"Locurile
Nume prenume - Localitatea"

LOCUL 1
Weiss Simona_Dorling Raul - Puisorii Aurii

LOCUL 2
Negrean Ioan_Decean Darian - Spin Doctors

LOCURILE 3 - 4
Daneliuc Gabi_Filea Adonis - Trenuletul Vesel
Barac Marius_Popa Paul - M&P Co.

LOCURILE 5 - 8
Temelie Dragos_Bozosan Petre - King of rever
Aron Darie_Dragomir Paul - Fire & Ice
Bucur Dan_Timaru Ilie - Red Boys
Comsa Dan_Radu Constantin - Orange Sharks

LOCUL 9 -- Grupe Inf. 2 vic.
Zedler Csaba _ Mureșanu Alex - Old boys

LOCURILE 10 - 11 -- Grupe Inf. 1 vic.
Gligor George_Haran Alexandru - The Outsiders
Tincu Laurentiu_Jeflea Calin - Hoti si Vardisti

LOCURILE 12 - 13 -- Grupe Inf. 0 vic.
Banea Radu_Roghina R.Cosmin - Pinguini
Ciobanu Cosmin_Dragomir Ioan - Cibinul ...

Ultima editare:
...o surpriza frumoasa clasamentul. primele 4 locuri acaparate de o singura grupa. si inca mai surprinzator ca titlul l-a luat echipa de pe ultimul loc calificabil.
a fost reala desfasurarea sau putin...''spirtoasa''?

felicitari pentru echipa old-boys. intrati direct in ''grupa mortii'', s-au prezentat onorabil. ba, cu putin noroc, ar fi fost....in locul castigatorilor turneului. CFR au bagat toti jucatorii straini in meciul cu Viitorul (a se citi ''M&P in meciul cu old boys''), in vreme ce Craiova cu Steaua a folosit 7 juniori (a se citi ''Hotii si vardistii in meciul cu Puisorii'')

dealtfel, M&P au cam fost ''pe muchie de cutit''

in eliminatorii echipele au lasat amabilitatile deoparte! un singur set cedat invinsilor in 7 meciuri. l-a cedat Mister Forehand, dar la el e de inteles. totdeauna i-a placut aventura si riscul. :)

Frumos turnelul...O corectie pentru sportivitate , Adonis, Hotii si Vardistii ne-au debusolat total, intr-un mare fel...Scorul a fost 3-0 pentru ei, Cibinul poate sa-si reia cursul agale, la vanatoare , dupa pinguini !! Si, da ,ma bucur ca am avut asa o grupa tare,felicitari tuturor !

TA 18.05.2017

- - - Actualizat - - -

TA 25.05.2017

TA 08.06.2017

Grupe inf 08.06.2017 ___ Puntaj Turneu ___ Puntaj Jocuri __ Clasament ADO
_ _ _

TA 15.06.2017

Grupe_Inf_15.06.2017 ___ Eliminatorii_15.06.2017 ___ Punctaj_Jocuri_15.06.2017 ___ Punctaj_Turneu15.06.2017 ___ Clasament_Ado_15.06.2017.jpg
_

- - -

TA 22.06.2017

Grupe_Inf_22.06.2017 __ Punctaj_jocuri_22.06.2017 __ Clasament_Ado_22.06.2017
__ __

Ultima editare:
Buna,de luni 10.07 timp de trei saptamani sant la Sibiu as dori sa joc in fiecare seara luni-joi, cateva seturi sau antrenamente si locatia.As dori niste informatii daca se poate.Multumesc anticipat.

Cel mai sigur mergi la Aria pe la orele 17-18. Pe Șoseaua Alba Iulia, mergi spre aeroport, treci de Ambient (peste drum de Metro) și dai de centrul Aria. întrebi acolo întrebi de sala de tenis. Odată ajuns în sală găsești programul, parteneri de antrenament sau date de contact. Iar joi, dacă se respectă tradiția, poate participi și la turnirul local.

Trimis de pe al meu Lenovo P2a42 folosind Tapatalk

Turneul de joi se transforma in Turneul de Luni, începând din 10.07.2017

Sent from my ZUK Z2132 using Tapatalk

Back
Sus