Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nici nu avea ce cauta acolo, parerea mea.
Aceeasi opinie o am si fata de Dunlop.
Din luna iulie, fetele Adidas nu vor mai fi aprobate de ITTF.
Daca o fața Adidas Tenzone Ultra este 225 lei, nu credeti ca un Tenergy ar trebui sa fie vreo 7-8 sute?
Care-i motivul?
- - - Actualizat - - -
Ala e un pret aberant
Eu am luat fete adids tenzone din germania cu 30€. Si George daca tenergy e 260 lei nu crezi ca nittaku fastarg g1 ar treb sa fie vreo 3-400 lei? Sau poate n-ai jucat cu asa ceva pana acum.
Mai mult de 90% din jucatorii legitimati la nivel mondial joaca cu fetele Tenergy de la Butterfly (chiar si chinezii). Mai acum ceva timp, inainte ca sud coreenii sa devina lideri pe piata de televizoare, circula un banc:
"Cel mai bun televizor al anului a fost desemnat Philips, dar Dumnezeu se uita tot la Sony":crazy:![]()
Din pacate George majoritatea jucatorilor de talie mondiala joaca cu fete DHS Hurricane care nu le gasesti pe piata! Echipa nationala joaca cu tibhar aurus tunate pe care nu le gasesti la liber! De ce nu joaca oare cu tenergy?
Vasile, nu pot decat sa te felicit pentru faptul ca ai trecut de nivelul de amatori asa amarati ca noi astia care jucam cu Tenergy si ai devenit un baritai expertul atat in jocul pe care noi il numim tenis de masă dar mai ales in materialele si echipamentele specifice acestui sport.Din pacate George majoritatea jucatorilor de talie mondiala joaca cu fete DHS Hurricane care nu le gasesti pe piata! Echipa nationala joaca cu tibhar aurus tunate pe care nu le gasesti la liber! De ce nu joaca oare cu tenergy?
- - - Actualizat - - -
La ora actuala Tenergy a ramas o jucarie buna dar scumpa in randul amatorilor! Iar tenergy care au mai ramas la nivel mondial au alt burete ca cel original si se pot tuna !
Vasile, nu pot decat sa te felicit pentru faptul ca ai trecut de nivelul de amatori asa amarati ca noi astia care jucam cu Tenergy si ai devenit un baritai expertul atat in jocul pe care noi il numim tenis de masă dar mai ales in materialele si echipamentele specifice acestui sport.
Poate intr.o buna zi o sa ne arati si noua ceva miscari si pozitii din tehnica aia a ta de nivel de expert...