AmaTur: Turneu B Turneu B "Campion județean Prahova - Avansați", Ploiești - 11.06.2017

george60

organizator principal
Scor reacție
688
Vârstă
64
Locație
Ploiești
Turneu B "Campionatul individual județean Prahova - Avansati", Ploiești Indoor Table Tennis - Duminică 11.06.2017

LOCALITATEA: Ploiești, str. Văleni, nr. 141;
DATA: Duminică 11 Iunie 2017;
CATEGORII: Avansati - participă cu prioritate jucătorii cu 10<MP<20 dar in limita locurilor disponibile si cei cu MP<10;
ORA DE ÎNCEPERE:
09.15 – validare înscrieri, la 9.30 încep meciurile;
SALA: Indoor Table Tennis;
INDICAȚII DE ACCES:

LOGISTICĂ: 6 mese (Donic Persson 25), mingi;
SPAȚIU DE JOC: 195 mp
SUPRAFAȚA DE JOC: Gerflor;
FACILITĂȚI: Vestiare;
TAXA: Adulți - 25 Lei, Copii - 15 lei, Persoane cu dizabilități gratuit, se va dona către AmaTur câte 1 leu de participant;
Se asigură apă plată – 2 litri;
MATERIALE DE PREMIERE:
Locul 1 - Tricou inscripționat "Campion Prahova AmaTur - Avansati"
Locurile 1?4 – cupe + diplome;
INSCRIEREA/RETRAGEREA PARTICIPANTILOR:
- pe forum, telefonic sau la sală în limita locurilor disponibile;
- prioritatea la înscriere: primul venit, primul servit;
- ultima retragere Vineri 09.06.2017, ora 21,00;
- retragerile înainte de termen vor fi monitorizate: R1;
- retragerile după termen vor fi penalizate cu 2 puncte: R2;
- absenții vor fi penalizați cu 3 puncte N;
- organizatorii își rezervă dreptul de a refuza persoanele care au creat probleme referitoare la abateri regulamentare sau de natură a împiedica sub orice formă bunul mers al competiției (atitudine necuviincioasă, nemotivați, retrageri multiple, etc.);
SISTEMUL DE JOC:
- Avansati – maxim 36 participanți;
- Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5);
- Grupe inferioare de câte 6 jucători – se califică primii 4;
- Capi de serie grupe inferioare – conform MP;
- Grupe superioare de cate 4 jucatori - se califica primii 2;
- Capi de serie grupe superioare – conform rezultate grupe inferioare;
- Tablou eliminatoriu de 16;
- Ordine favoriți eliminatorii – conform număr de ordine grupe superioare.
- Locurile II se împart în două urne (partea inferioară, respectiv superioară a tabloului, astfel încât locurile 1 și 2 dintr-o grupă superioară să nu se întâlnească decât în finală) și vor fi trase la sorți;
ORGANIZATOR:
- Iancu George, tel. 0744.576.977;
ORGANIZATOR TEHNIC:
- Iancu George, tel. 0744.576.977

Pascu Răzvan, Măgureni. Multumesc

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Multumesc pt interesul acordat !
Deoarece prahovenii nu se inghesuie sa castige titlul de "Campion Judetean AmaTur" va asteptam
sa le "furati" aceasta "titulatura"!
Pai e "Judetean" sau nu? Ca asa e "titulatura" concursului😆 N-am nimicutza impotriva sa-i acordam lui Bogdan (e un simpatic), diploma de cetatean de onoare al judetului, cu beneficiile aferente: scutire de taxe si impozite🆓,un teren de casa🏡 si-o renta viagera💰 Numa' ca denumirea concursului ma induce in eroare si am asa o durere😭... de nu pot sa dau cu reverul. "Sic transit gloria mundi" Adicatelea, pot participa si din alte judete? E un fel de Open, sa inteleg? Conditiile de participare sunt clare 👓🈲, se poate o confirmare?
Multam!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Felicitari Liviu !!! Am vrut sa vad cat de impatimiti (si atenti) sunt "Republicanii " din Prahova si cat de
hotarati sa-si apere "titlurile" si ... "nevoile si ...neamul "!:D
Bineinteles ca nu il voi inscrie pe Bogdan (i-am dat si ms pr) dar... sunt totusi dezamagit de numarul
mic de amaturisti prahoveni doritori sa castige titlul de campion judetean AmaTur pe fiecare categorie !!!
DECI ... SE RETRAGE BOGDAN ILEANU !

Back
Sus