AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Cupa MEDIAȘ 750", Mediaș - 17.06.2017

Am fost `semnalizat`, imediat dupa postarea clasamentului, ca un turneu B de la Deva din decembrie 2016 lipseste ... asa ca celor 28 de participanti de acolo le-am reactualizat punctajele pe 30 Mai.
Diferentele nu sint mari si nu influenteaza inscrierile la A+, din cate am vazut.

Matei Dumitru - Deva - se retrage de la amatori si se înscrie la open

Sent from my iPhone using Tapatalk

Matei Dumitru - Deva - se retrage de la amatori si se înscrie la open

Nu inteleg mutarea Nea Titi ,la Open nu prinzi loc atata timp cat exista jucatori pe lista de asteptare cu medie de open..

Se retrage:
Vida Attila - Cristuru Secuiesc - Open
Pap Sandor - Cristuru Secuiesc - Avansati

Multumim pentru intelegere.

Later edit: Ambii de pe lista de așteptare!

Ultima editare de un moderator:
Nu inteleg mutarea Nea Titi ,la Open nu prinzi loc atata timp cat exista jucatori pe lista de asteptare cu medie de open..
Eu știam ca la A+ prioritatea la înscriere este in ordinea locului din Clasament. Nu mai e așa ? Dacă nu, atunci ma scuzați si rămân la amatori.

Eu știam ca la A+ prioritatea la înscriere este in ordinea locului din Clasament. Nu mai e așa ? Dacă nu, atunci ma scuzați si rămân la amatori.

4.1.5.Participanții cu drept de joc în circuitul AmaTur se pot înscrie la categoria din care fac parte, conform mediei deținute, sau la categoria imediat superioară, în ordinea înscrierilor confirmate de participant pe forum și nu se admit înscrieri din oficiu, excepție de la această regulă se face numai la turneele A+ unde înscrierea/participarea se face în funcție de clasament, prioritate având cei din categoria respectivă, așa cum sunt menționați la art. 2 sau în cazul wild-cardurilor oferite de organizator;

OK ! Dacă in urma retragerilor nu prind loc la open, atunci joc la amatori.

Back
Sus