Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Intr adevar a trebuit sa il sustin din public pe Alex Cazacu, castigatorul concursului international de la Albena.From:Bacău, Moinești, Tescani, Comănești, Olanda, Albena... Etc. (Coarda)
P. S. - este vorba despre Ionuț B?rsa
Tot noi ar trebui să-ți multumim ca ai fost la un turneu internațional.Intr adevar a trebuit sa il sustin din public pe Alex Cazacu, castigatorul concursului international de la Albena.
Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
Te asteptam de "Brumarel", in octombrie. Dar sper sa ne mai intalnim pana atunci. Numai bine.Baftă multă celor doi prieteni ai mei Cristofor Răzvan & Lovin Eusebiu.Aș fi venit cu mare plăcere la acest turneu B de la Comănești dar în aceeași zi este turneu la Brăila.
Răm?ne ptr. altă dată.
Sănătate multă și încă o dată BAFTĂ MULTĂ!
Remus Trocaru din Tulcea.
Baftă multă celor doi prieteni ai mei Cristofor Răzvan & Lovin Eusebiu.Aș fi venit cu mare plăcere la acest turneu B de la Comănești dar în aceeași zi este turneu la Brăila.
Răm?ne ptr. altă dată.
Sănătate multă și încă o dată BAFTĂ MULTĂ!
Remus Trocaru din Tulcea.
Te asteptam de "Brumarel", in octombrie. Dar sper sa ne mai intalnim pana atunci. Numai bine.
Bafta la Brăila ! Sper sa treci de primul Eliminatoriu ( la OPEN ) !
Cât sentiment...
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Pentru Tulceni merg până in pânzele albe
Prietenul meu Gabi Darie acu e in delta la Dunavăț