AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", București - 02.09.2017 (Zona 3)

Constantin Gabriela - avansati - H
Ciripan Camelia - avansati - H
Nicolae Alin - avansati - H
Sandu Stefan - Cristian - avansati
Boroleanu Robert - avansati - H

O intrebare.

Cornele, mai e voie sa joc cu iarba la Open?S- au schimbat ceva reguli, sau pot ( backhand Giant dragon dragon talon-
cu tepi lungi Ox).
Multumesc.

Ultima editare:
De multa vreme incerc sa scap de naravul meu, jucand cu fete soft;nu iese nimic din pacate.
(Daca nu ar mai fi voie cu iarba in Amatur ma inscriu la incepatori, softul e alt sport- mai bine intru in Amaturul de hochei,sau ma inscriu la turnee de filatelie.)

Partea buna este ca pot veni cu iarba sa joc. Multumesc.

De multa vreme incerc sa scap de naravul meu, jucand cu fete soft;nu iese nimic din pacate.
(Daca nu ar mai fi voie cu iarba in Amatur ma inscriu la incepatori, softul e alt sport- mai bine intru in Amaturul de hochei,sau ma inscriu la turnee de filatelie.)

Partea buna este ca pot veni cu iarba sa joc. Multumesc.

Sper ca nu ai ruginit, nu te-am vazut de ceva vreme pe la vreun concurs.

Stimati clienti,
Odata cu implementarea noului sistem de acces auto, Sema Parc a hotarat ca incepand de vineri, 1 septembrie 2017, sa restrictioneze iesirea din complex pe baza tichetelor de parcare primite de la receptia salii. In urma acestei decizii toti posesorii autoturismelor care vor intra in complex vor trebui sa achite contravaloarea parcarii la casieria Sema Parc ( rondul de la intrarea/ iesirea din Splaiul Independentei ) la preturile prestate de Sema, 2 lei prima ora + 1 leu pentru urmatoarele ore.
Va rugam sa nu aruncati/pierdeti/rataciti tichetele pe care le primiti la bariera pentru a putea achita parcarea si a parasi complexul.
Va multumim pentru intelegere!

Ultima editare:
Stimati clienti,
Odata cu implementarea noului sistem de acces auto, Sema Parc a hotarat ca incepand de vineri, 1 septembrie 2017, sa restrictioneze iesirea din complex pe baza tichetelor de parcare primite de la receptia salii. In urma acestei decizii toti posesorii autoturismelor care vor intra in complex vor trebui sa achite contravaloarea parcarii la caseria Sema Parc ( rondul de la intrarea/ iesirea din Splaiul Independentei ) la preturile prestate de Sema, 2 lei prima ora + 1 leu pentru urmatoarele ore.
Va rugam sa nu aruncati/pierdeti/rataciti tichetele pe care le primiti la bariera pentru a putea achita parcarea si a parasi complexul.
Va multumim pentru intelegere!
O sa venim mai rar

Trimis de pe al meu WAS-LX1 folosind Tapatalk

O bucurie pentru cei care nu trec de grupele inferioare,platesc mai putin stationarea.Foarte tare.

Back
Sus