Brulea Petre
senior
Multumim , Lucian pt o sambata reusita in familia Amatur
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Conform setaverajului, favorabil mie(de 4-3),in grupele superioare, eu am luat locul 1, si nu Dl.Boraciu.Mulțumesc, organizare perfectă, felicitări câștigătorilor !
Claudiu, astăzi a fost rândul Băicoiului să fie gazdă... în curând va veni rândul Fieniului... Eu unul sunt sigur că o să faci treabă bună și o să iasă un turneu reușit. Important este că, înainte de toate sportul, de orice natură, ?nseamnă sănătate... Noi nu avem decât să ne bucurăm de tenis, cei mai buni să câștige și încet dar sigur să devenim o mare familie... Familia "Amatur, prietenii tenisului de masă"Un turneu foarte reușit, cu jucători pe măsură, care pe zi ce trece devin adversari greu de învins!!!
Felicitări tânărului Coclea Alin pt.câștigarea categoriei avansati!!!
Felicitări si d-lui Iancu pt.jocul de exceptie la o vârstă înaintată, dar si d-lui Marian câștigător al categoriei Open!!
Mă bucur să văd atât de multi oameni devotați ai acestui sport!!! Toate cele bune până la urmatoarea întâlnire!!!