La AMATORI ...de tenis de masă, se inscriu 2 clienti din Pitești:
Toma Florin
Ciuca Dan
Toma Florin
Ciuca Dan
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
...pana-n "fund" la taxatoare !![]()
.. ai talent de povestitor! ..lasa-te de tenis, ti-ai descoperit vocatia ta adevarata!:lol:amintiri...
.. ai talent de povestitor! ..lasa-te de tenis, ti-ai descoperit vocatia ta adevarata!:lol:![]()
Dima Victor-open
Bitoiu Horia -avansati, incepatori
Azuga
...Am citit pe fuga dar textul initial era ... pentru cei mai tineri care n-au apucat acele vremuri o sa le povestesc de unde se trage expresia pe care a scris-o Mihai... pana la sfarsitul anilor '70 in București toate mijloacele de transport aveau o casiera ( ca era vorba de tranvai, trolebuz, autobuz) aceasta avea ghiseul in spatele mijlocului de transport, mai precis cum urci pe usa din spate in dreapta langa usa, expresia pe care a folosit-o Mihai vine, datorita celor care urcau pe la usa din fata (la sofer) si care, doreau sa-si cumpere bilet (pe vremea aceea cam toti cei care urcau prin fata cumparau bilet) si isi dadeau din mana-n mana banii pana la casiera si de acolo se intorcea biletul si restul daca era cazul, la titular. Expresia era de fapt "dati banii din mana-n mana ( si ca sa fie o forma de amuzament) continuarea suna, pana-n "fund" la taxatoare". Evident lumea se amuza,... ce este interesant la aceasta poveste si cat de civilizata era lumea pe atunci imi amintesc ca 98% dintre calatori isi cumparau bilet, doar copii pana in 13-14 ani nu o faceau, sa nu-ti cumperi bilet era o rusine fata de ceilalti calatori, tranvaiul avea 2 clase !, primul vagon era clasa I, si clasa-a II urmatorul, diferenta era ca vagonul de la Cl I, scaunele erau capitonate. Dupa aceia anii '80 au fost cumpliti, casierele au disparut, masinile erau putine si se mergea pe scara, de curand am vazut niste segvente la TV cu mersul pe scara, si m-am ingrozit cum puteam sa merg, evident ca find copil adolescent imi placea sa merg pe scara, de fapt urmaream sa merg pe scara, mai imi mai placea sa merg pe tamponul de la spatele tranvaiului (de unde se prind tranvaele unul de celalalt) sau in masina 133 cand plecam de la scoala (aveam 9-10 ani) mergeam o statie doar sa stam in spate unde din cauza suspensiei ciudate a acelui model de autobuz ne arunca cu capul in tavan si noua, find copii ne placea acest lucru, amintiri...
Din pacate ..... s-ar putea ca diferenta dintre starea de aici si cea din Papua Noua Guinee sa nu fie in favoarea noastra !!!Sa sti ca am o multime de amintiri frumoase si unele dintre ele extreme, ca de exemplu cum am ajuns in Papua Noua Guinee