Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
De asemenea, fiind deja lista de asteptare si la amatori, maxim marti vom publica pana la ce numar de inscrieri si mese ne putem intinde si la aceasta categorie.
Podium Avansati
1.Babics Tamas - Gheorgheni![]()
2.Padurariu Costel - Brașov![]()
3 -- 4
Imecs Attila - Miercurea Ciuc![]()
Trandafir Vasile - Targu Mureș![]()
Podium Incepatori
1.Loghin Florin - Brașov![]()
2.Moldovan Flavia - Târnaveni![]()
3 -- 4
Zalar Marian - Târnaveni![]()
Ilie Octavian Marius - Brașov![]()
Podium Open
1.Dumbrava Daniel - Focșani![]()
2.Tecuschi Dan - Brașov![]()
3 -- 4
Birtalan Laszlo - Oradea![]()
Farkas Bence - Targu Mureș![]()
Podium Elite
1.Gogu Gabriel - Cluj Napoca![]()
2.Farkas Gabor - Targu Mureș![]()
3 -- 4
Corcoz Costin - Focșani![]()
Capusan Sorin - Târnaveni![]()
Multumiri si felicitari tuturor, inca o data. Se pare ca putem sa uitam de sambata trecuta, ce era de rezolvat, a fost rezolvat, cu mese, evidenta retrasilor (46 din 207 inscrisi), donatie catre AmaTur, etc. - si acum deja putem sa devenim suporterii turneelor de la București, Botoșani, Viseu de Sus, Vatra Dornei, Brașov, si chiar Ploiești, Tulcea, Comănești.
Va mai asteptam.![]()
Buna ziua,
In primul rand as dori sa le multumesc organizatorilor, ca am putut sa particip la acest mega turneu de la Odorhei, organizat foarte bine in ciuda numarului mare de participanti. La Odorhei totdeauna m-am simtit foarte bine si acest lucru s-a repetat si ieri, chiar daca am avut un rezultat sportiv slab.
Atasat aveti si cateva imagini de la turneu.
Felicitari pentru organizare!
O zi buna tuturor!
Pt. open si elite am ridicat numarul de mese la 11 (pe moment 30+36=66 locuri rezervate).
Se înscriu la Open Ungvari Evelyn și Boeriu Cezara din Tg. Mureș
De asemenea, momentan ridicam limita maxima de la amatori la 66, urmand sa precizam maine daca mai putem modifica la aceasta categorie.