AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

- prioritatea la înscriere: conform Clasament AmaTur la zi..... astept actualizarea, poate-poate :D
Pe aceasta cale imi exprim frustrarea organizarii si participarii a unui numar mic de turnee B de-a lungul anului. Toti fac numai A-uri , eventual A+-uri. Noroc cu ziua mondiala a tenisului de masa, ca dealtfel era si mai rau in cazul meu :(

6 Mai 2017 - Turneu B Botoșani;
3 Iunie 2017 - Turneu B Botoșani;
5 August 2017 - Turneu B Botoșani;
9 Septembrie 2017 - Turneu B Botoșani;

30 Septembrie 2017 - Turneu B Vatra Dornei - Anulat;
28 Octombrie 2017 - Turneu B Botoșani;

Ai "ocolit" 5 turnee B organizate la 42, respectiv 110 km. Nu cred ca ai de ce sa te plangi.
Mai ai sansa Turneului B din 28 Octombrie de la Botoșani pentru a urca in clasament.
Plus ca locul 449, cred eu, se va dovedi eligibil pentru avansatii doritori sa participe la TF.
Good Luck!

buna seara, in speranta ca toate vor fi in regula din bucuresti cornel dumitrescu elite

6 Mai 2017 - Turneu B Botoșani;
3 Iunie 2017 - Turneu B Botoșani;
5 August 2017 - Turneu B Botoșani;
9 Septembrie 2017 - Turneu B Botoșani;

30 Septembrie 2017 - Turneu B Vatra Dornei - Anulat;
28 Octombrie 2017 - Turneu B Botoșani;

Ai "ocolit" 5 turnee B organizate la 42, respectiv 110 km. Nu cred ca ai de ce sa te plangi.
Mai ai sansa Turneului B din 28 Octombrie de la Botoșani pentru a urca in clasament.
Plus ca locul 449, cred eu, se va dovedi eligibil pentru avansatii doritori sa participe la TF.
Good Luck!
Cum spuneam, niciunul în județ.
Totuși cred ca o sa prind un loc. Mulțumesc pt. încurajări :)

Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk

Zamblau Ionuț , Cluj-Napoca, Elite

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

Badulescu Rafael - Avansati , Badulescu Mario - Elite , Giurgiu

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

Se inscrie la avansati George Codreanu, Costel Moisa, Stinga Ovidiu din Tecuci. Multumesc.

Constantin Sursilov - București - Avansati

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S7 Edge folosind Tapatalk

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus