AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

- prioritatea la înscriere: conform Clasament AmaTur la zi..... astept actualizarea, poate-poate :D
Pe aceasta cale imi exprim frustrarea organizarii si participarii a unui numar mic de turnee B de-a lungul anului. Toti fac numai A-uri , eventual A+-uri. Noroc cu ziua mondiala a tenisului de masa, ca dealtfel era si mai rau in cazul meu :(

6 Mai 2017 - Turneu B Botoșani;
3 Iunie 2017 - Turneu B Botoșani;
5 August 2017 - Turneu B Botoșani;
9 Septembrie 2017 - Turneu B Botoșani;

30 Septembrie 2017 - Turneu B Vatra Dornei - Anulat;
28 Octombrie 2017 - Turneu B Botoșani;

Ai "ocolit" 5 turnee B organizate la 42, respectiv 110 km. Nu cred ca ai de ce sa te plangi.
Mai ai sansa Turneului B din 28 Octombrie de la Botoșani pentru a urca in clasament.
Plus ca locul 449, cred eu, se va dovedi eligibil pentru avansatii doritori sa participe la TF.
Good Luck!

6 Mai 2017 - Turneu B Botoșani;
3 Iunie 2017 - Turneu B Botoșani;
5 August 2017 - Turneu B Botoșani;
9 Septembrie 2017 - Turneu B Botoșani;

30 Septembrie 2017 - Turneu B Vatra Dornei - Anulat;
28 Octombrie 2017 - Turneu B Botoșani;

Ai "ocolit" 5 turnee B organizate la 42, respectiv 110 km. Nu cred ca ai de ce sa te plangi.
Mai ai sansa Turneului B din 28 Octombrie de la Botoșani pentru a urca in clasament.
Plus ca locul 449, cred eu, se va dovedi eligibil pentru avansatii doritori sa participe la TF.
Good Luck!
Cum spuneam, niciunul în județ.
Totuși cred ca o sa prind un loc. Mulțumesc pt. încurajări :)

Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk

Zamblau Ionuț , Cluj-Napoca, Elite

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

Badulescu Rafael - Avansati , Badulescu Mario - Elite , Giurgiu

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

Se inscrie la avansati George Codreanu, Costel Moisa, Stinga Ovidiu din Tecuci. Multumesc.

Back
Sus