mircea140594
boboc
care din aceste lemne sar potrivi cel mai bine cu tenergy 64 sau alte lemne dar sa fie numai off+ astept parerile si indrumarile voastre
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Tricarbonul din cate stiu e mai greu ca primoracul!VISCO a spus:Ambele lemne enumerate se potrivesc la fel de bine cu T05 dar rezulta o paleta cam grea. Daca vreti sa reduceti greutatea setup-ului, trebuie sa cumparati lemnul de undeva unde se poate cantari si alegeti unul sub 87 grame, (ceea ce este mai greu de gasit dar nu imposibil). In rest , totul tine de preferintele personale, in legatura cu "simtul" pe care-l ofera lemnul.
E relativ, atat timp cat exista Tricarbon de 87 de grame dar si Primorac Carbon de 110 grame (din datele detinute de mine). Nu se poate spune "cutare e mai greu decat cutare" pt. ca lemnele au marjele de eroare in care se fac, de peste 10 grame, chiar daca fabricantii spun "+/- 3g".furk a spus:Tricarbonul din cate stiu e mai greu ca primoracul!VISCO a spus:Ambele lemne enumerate se potrivesc la fel de bine cu T05 dar rezulta o paleta cam grea. Daca vreti sa reduceti greutatea setup-ului, trebuie sa cumparati lemnul de undeva unde se poate cantari si alegeti unul sub 87 grame, (ceea ce este mai greu de gasit dar nu imposibil). In rest , totul tine de preferintele personale, in legatura cu "simtul" pe care-l ofera lemnul.
wow :shock: :shock: :shock: ! primorac de 110 grame chiar nu credeam k poate exista!VISCO a spus:E relativ, atat timp cat exista Tricarbon de 87 de grame dar si Primorac Carbon de 110 grame (din datele detinute de mine). Nu se poate spune "cutare e mai greu decat cutare" pt. ca lemnele au marjele de eroare in care se fac, de peste 10 grame, chiar daca fabricantii spun "+/- 3g".furk a spus:Tricarbonul din cate stiu e mai greu ca primoracul!VISCO a spus:Ambele lemne enumerate se potrivesc la fel de bine cu T05 dar rezulta o paleta cam grea. Daca vreti sa reduceti greutatea setup-ului, trebuie sa cumparati lemnul de undeva unde se poate cantari si alegeti unul sub 87 grame, (ceea ce este mai greu de gasit dar nu imposibil). In rest , totul tine de preferintele personale, in legatura cu "simtul" pe care-l ofera lemnul.
Pana la urma, ce barbat ar fi cel mai potrivit pentru Angelina Jolie???mircea140594 a spus:pana la urma ce lemn ar fi cel mai potrivit pentru tenergy 64???
Ba Eu! :lol: :lol: :lol:VISCO a spus:Pana la urma, ce barbat ar fi cel mai potrivit pentru Angelina Jolie???mircea140594 a spus:pana la urma ce lemn ar fi cel mai potrivit pentru tenergy 64???
1 zi voi 2 luni eu! :lol: :lol: :lol:mircea140594 a spus:putem face cu schimbu