bryce speed sau tenergy?

Flavinho

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
27
Locație
Teiuș
Care fețe sunt mai bune dintre bryce speed si tenergy?Vreau sa-mi cumpar dar nu ma hotarasc.

Re: Care fete sunt mai bune?

De care tenergy vrei?
oricum cauta sa le incerci undeva pe amandoua si vezi care iti convine mai mult :)

Tenergy 05, 25, 64, vreau ceva rapid si si cu ceva mai mult spin.

bryce speed sunt cele mai rapide fete dar au efect ceva mai mic
tenergy 05 sunt mai putin rapide dar cu efectul cel mai mare
tenergy 64 sunt cele mai rapide din gama tenergy dar si cu cel mai slab efect
tenergy 25 este undeva intre cele doua
mai multe detalii gasesti pe http://sportcom.ro/produse/23_24,-.html

M-am uitat la fețe si am vazut si ma gandesc intre tenergy 05 sau tenergy 25.Eu daca vreau sa fie cu mai mult spin carre mi-sar ptrivi?Multumesc!

eu le-am catalogat dupa indici de pe spatele lor , si dupa cum am jukat cu ele :
T 05 - efect
T 64 - viteza
T 25- control
In rest , au cam aceleasi valori , sint foarte apropiate la celelalte caracteristici .
Pipsurile de la T 25 sint mai mari , se poate observa , si un picutz mai tari , de acolo vine controlul .

Flavinho a spus:
M-am uitat la fețe si am vazut si ma gandesc intre tenergy 05 sau tenergy 25.Eu daca vreau sa fie cu mai mult spin carre mi-sar ptrivi?Multumesc!
Tenergy 05 are mai mult spin!

Ce lemn sa imi cumpar?

Ce lemn sa imi cumpar?

La fețe m-am hotarat dar la lemn mi-ai spus cineva ca daca o sami i-au un lemn mai rapid cu ar fi schlager precission cand o sa imi pun fețele o sa mise para foarte rapida paltea si nu o sa ma pot obisnuii cu ea numai peeste vreo 2 luni adica foarte greu.Este adevarat???Multumes!Astpet raspuns......!

Nu te supara, dar incearca sa scrii mai corect. Macar din respect pt comunitate, dar nu pt tine..
Vad in profil ca ai 24ani, si totusi esti elev.. Se intelege de unde sunt probleme cu ortografia..

tzunny a spus:
Nu te supara, dar incearca sa scrii mai corect. Macar din respect pt comunitate, dar nu pt tine..
Vad in profil ca ai 24ani, si totusi esti elev.. Se intelege de unde sunt probleme cu ortografia..
In legatura cu site-u ce l-ai dat cum cumparîși unde vad mai multe detalii despre produsul dorit?

Nu s-a prins... :x :x :x

sau poate n-a bagat in seama... :cry:

Re: Care fețe sunt mai bune?

nu-l intereseaza, asa ca nici pe noi nu ar trebui sa ne intereseze... :wink:

Poate doar l-a ignorat sa nu se inceapa iar scandal.....unii is prea ocupati cu caligrafia...

mandrubogdan a spus:
Poate doar l-a ignorat sa nu se inceapa iar scandal.....unii is prea ocupati cu caligrafia...
Ortografia nu caligrafia.... :lol:

poate ca a scris in graba si de aceea a gresit sau poate ... nu e roman si nu stie sa articuleze :wink:

E doar un pusti de 12 ani, care vrea sa-si schimbe paleta.Nu stie cum sta treaba cu tastele si cu forumurile de aceea greseste.

poate e de alta etnie si nu stie bine romaneste

Back
Sus