TURNEU DE CATEGORIA "A" -MANGALIA- 05.09.2009

Re: TURNEU DE CATEGORIA A" -MANGALIA- 05.09.2009

Dom' Paul..am si io 2 poze ..facute in dimineata inaintea turneului..in acel balansoar din curtea vilei Argentinia..cu Vali Suta..va amintiti?...(foarte frumos "dormeau"..);)

Pe poza asta merge melodia lui Julio Iglesias - Nostalgie :X

as vrea sa mai am dreptul la o singura dorintza domn' Paul...vi-o spun pe privat ...

Dragomir Paul a spus:
mateidumitru a spus:
Dragomir Paul":37k1v425]Rugaminte celor care au facut poze in acea seara : As vrea sa le am in arhiva personala asa ca daca nu o fi cu banat aveti o adresa de mail : [email="dragomirpaulica(at)yahoo.com a spus:
dragomirpaulica(at)yahoo.com[/email]
Multumesc !!!
a fost un turneu foarte tare, mai ales pentru cei care am participat la festinul de vineri seara.
pacat ca ne-am obosit atit de tare, (vinovatul principal fiind tuica si vinul d-nului paul ) incit am uitat cu totii sa facem cheta promisa. ,,RUSINE,RUSINE,RUSINE......DE TREI ORI RUSINE ".
sa speram ca vom avea ocazia sa spalam aceasta rusine,daca nu, d-nul paul este indreptatit sa puna ,,minuta" pe noi si sa ne trezeasca la realitate.
pina atunci, sa-i multumim d-nului paul ca ne suporta.
sa nu-i uitam pe organizatori, niste oameni extraordinari, care au facut tot ce le-a stat in putinta , pentru a ne simti bine.
felicitari cistigatorilor si mai ales protagonistilor din semifinala ( alex - roman ) care au facut unul din cele mai frumoase meciuri.
sa ne intilnim sanatosi !!! papapa
Ajung eu odata prin Deva asa ca nu te mihni prea tare ... Sa traiesti !!![/quote:37k1v425]
numai sa nu va opriti la pensiunea ,,ALASKA" :lol: :lol: :lol:

nu daca mergeti cu mine. sunt prieten cu omul zapezii

Back
Sus