Despre Topspin

Re: Despre Topspin

eu va urez spor la treaba domn antrenor.si bursucul ala chiar nu ie baiat rau.si din cite stiu eu se pricepe putin la acest sport

si are si legaturi importante in zona .e greu omu si la propriu si la figuratsi eu cred ca comexim lupeni va ajunge departe cu tenisu de masa
cu dumneavoastra antrenor si el (bursucu) ocupinduse e cam nasol pt zona asta

:lol: :lol: :lol: :D Schimba-l.......si ce cistigi?!?1cred ,ca ce ai cistigat si pina acum....NIMIC.apropo,cum stai in campionatul pe sect IV?!?

luxten2006 a spus:
De ce nu si topspin Ma Long ... topspin Chen Qi ... si mai ales de ce nu si topspin Wang Liqin ... ...
Pentru simplul motiv ca, in general lectiile jucatorilor asiatici sunt in chineza. :lol: Japonezii sunt ceva mai "destupati" la minte si mai traduc si in engleza.
Pe mine cel mai mult m-a impresionat, DPDV a detalierii lectiilor pe fiecare tehnica in parte, antrenamentele cu Samsonov. Nu sunt neaparat un fan, dar cum explica "nenea" acela...Jos cu palaria.
Scuze ca am replicat atat de tarziu. :D

:lol: daca ar veni un jucator gen kreanga sau timo boll sa participe in amatur oare ar avea voie?

Daca ar veni Jennifer Lopez la vreo petrecere de-a voastra, oare ati lasa-o sa intre fara invitatie?

Back
Sus