Mingi

Ashes

junior
Scor reacție
0
Vârstă
42
Locație
București
Ce mingi preferati? Eu am incercat dhs athens, butterfly, joola gold, donic, nittaku si pana acum prefer butterfly si joola gold. Am tot jucat cu dhs-uri dar de cand am vazut ce procentaj de oua se afla in cutiile dhs... am renuntat de tot.
Urmatoarele cred ca o sa fie tot joola gold pentru ca imi par o combinatie foarte buna intre aderenta si duritate si sunt putin mai grele decat cele butterfly.

Re: Mingi

Si eu am jucat cu toate si cel mai mult mi-au placut nittaku....imi place mai mult decat bty sau joola

Eu prefer mingile TSP 3***de care sant tare multumit.Din pacate se gasesc greu si nu prea se comercializeaza in tara.Echivaleaza cu mingile B-fly.

Nittaku, dintre cele de competitie.
Donic Coach, dintre cele de antrenament.

Butterfly si Donic de competitie insa, in special, prefer mingile care ma asculta pe mine si nu pe adversar. :D

Ashes a spus:
FlorinBN a spus:
Butterfly 3***, se vede bine emblema invartindu-se. :)
Cand apucati voi frate sa vedeti emblema invartindu-se? Eu abia daca o vad la serva :)
Uni au si "derulare incetinita", nu numai "stop pe imagine" :D . Vorbesc serios, chestie de atentie!

eu ma uit la mana adversarului si stiu ce efect va veni, cred ca as pierde prea mult timp daca as urmari prea mult mingea. Uneori pt. distractie faceam urmatorul experiment cu colegul de antrenament, dadeam diagonale uitandu-ne unul la altul fara sa privim mingea, doar privirea periferica ''lucra''. Cine dadea primul pe langa minge pierdea, e amuzant, dar nu sunt sigur daca foloseste la ceva.

E bine sa te uiti si la minge ca sa vezi si cantitatea de spin imprimata , nu numai felul spinului. Ma rog, cand se poate ...

FlorinBN a spus:
Butterfly 3***, se vede bine emblema invartindu-se. :)
Emblema in forma de semielice provoaca turbulente si implicit amplificarea spinului, asa ca nu folositi mingi bt impotriva ierbarilor caci veti avea spinrevers cum n-a vazut Parisu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Am jucat si eu azi cu niste mingi nittaku 3* si mi s-au parut cele mai bune pentru ca au suprafata mai neteda decat celelalte si prin urmare paleta mea le "agata" bine de tot, sunt putin mai grele si mai dure, sar putin mai repede din masa si au un feeling exceptional. Bty 3* sunt sensibil mai usoare si au traiectorii mai pronuntate cand sunt lovite cu side spin. Nu-mi dau seama daca asta se datoreaza greutatii sau rugozitatii suprafetei.

Cele mai bune sunt Double Fish 3* . Durabile , se pastreaza rugoase si nu sunt "ou" .

Am auzit si despre Double Fish de entrenament ca sunt f bune. Tari si rezistente.

VISCO a spus:
Am auzit si despre Double Fish de entrenament ca sunt f bune. Tari si rezistente.
Pot fi si alea , oricum dintre toate cu care am dat (recunosc nu am dat cu Nittaku) prefer peshtii. Sa nu uit , mi-au placut si Donic de antrenament. Am Donic 3* dar sunt portocalii si nu am jucat inca cu ele ca sa vad cum merg.

cele mai bune tibhar 3 stele si nittaku 3 stele doubelfish mi sau parut cam ciudate

Back
Sus