Re: Stiga Ebenholz V sau VII
De multe ori am fost convins de anumite lucruri 100% dar in timp, dupa teste(cele mai bune sunt in turnee), antrenamente, ceva sfaturi de la cei mai experimentati, review-uri citite :lol: , materiale video, etc. am ajuns la concluzii putin diferite fata de ce crezusem initial. Intr-un astfel de moment ma aflu acum cand consider ca stagnez prea mult si incerc sa gasesc o cale spre mai bine... Oricum, sper ca in cateva zile sa pot sa fac eu un scurt review despre V. Ce pot sa spun de pe acum e faptul ca e un lemn de greutate medie( cel ales are 91gr), depinde si de priza folosita, ergonomie f buna pentru maner st, grosime aproximativ 6,0mm, vibratii scurte ... mai multe dupa ce apuc sa dau cu el. VII e un lemn destul de diferit de V dincolo de aparente nu o varianta "ranforsata" a acestuia. Straturile sunt cu totul altfel aranjate, e putin mai gros, aprox 6,4mm si pe cale de consecinta putin mai greu, aproape fara vibratii. Sunt curios daca se va comporta frumos la topspin sau va fi una dintre lemnele dedicate pentru block si smash ... parerile sunt putin contradictorii pe forum-uri.