New rubbers - Greutate&topsheet - Tenergy vs Celelate

Sorin Iancu

senior
Scor reacție
19
Vârstă
41
Locație
Sibiu, Romania
Stiu ca s-a mai discutat acest subiect dar nu exclusiv.
Problema mea este ca am un M.Maze OFF cu T64, dar in comparatie cu celalte setup-uri al meu mi se pare foarte greu si asta cred ca din cauza fetelor.
Daca aveti date si cunostinte despre fetele din generatia noua (pe baza de apa) in legatura cu greutate (mica) vs speed & spin (Tenergy vs Celelate) va rog impartasiti.
Am pus Tenergy pt ca asta am si mi se par deosebite, exceptand greutatea si "tocirea rapida" a topsheet-ului.
Astept raspunsuri !

Re: New rubbers - Greutate - Tenergy vs Celelate

si ce vinzi sau cumperi? :)

marqq a spus:
si ce vinzi sau cumperi? :)
Am mutat eu subiectul la sectiunea potrivita...

ups.. :mrgreen:
mersi clau

Din cele noi Donic Coppa Platin Soft si Tibhar Nimbus Soft sunt foarte usoare

Toate parerile sunt binevenite !

VISCO poate ne dai cateva sugestii.
"Efectul Tenergy", greutate sczuta, topsheet-ul sa reziste mai mult in timp nu doar cateva luni.

Re: New rubbers - Greutate&topsheet - Tenergy vs Celelate

Gambler Outlaw sunt foarte high-throw, ca Tenergy, mingea sare tare din ele, sunt usoare, dar chestia cu doar cateva luni e relativa. Calitatea nu e chiar asa de buna (din cate am citit) si nu rezista prea mult. Insa pretul este de 14 USD si iti poti lua cam 3 perechi de fete pentru banii dati pe o pereche de Tenergy.
Nu am jucat cu fetele, dar stiu ca Visco a avut (mai are?) o pereche.

Lemn Maze cu tenergy 64 nu are cum sa aiba o greutate mare (poate cu 05 ar fi un pic grea). O greutate prea mica nu e buna mai ales daca esti jucator ofensiv(dupa setup vad ca da).
Nu renunta la setup din cauza greutatii(tenergy 64 is nuts)...trage un pic la sala mai bine!
Legat de uzura eu joc aproape zilnic si tenergy rezista f bine..
Fetele de la donic in o luna is prastie!!

yodasory a spus:
"Efectul Tenergy", greutate sczuta, topsheet-ul sa reziste mai mult in timp nu doar cateva luni.
Din pacate trebuie sa te dezamagesc. Nu exista inca ,ceea ce cauti. toate fetele "tensor" sau "high tension" au viata scurta.
Mie-mi place foarte mult Joola Energy X-tra, usoare, duritate buna pt mine, spin bun ( nu ca tenergy, dar bun), elastice si arunca f bine.
Am si o veste buna: Butterfly va scoate variante FX la toate cele trei Tenergy existente. Vor fi sigur putin mai usoare si tot sigur, mult mai bune pt noi muritorii de rand.

VISCO a spus:
yodasory a spus:
Din pacate trebuie sa te dezamagesc. Nu exista inca ,ceea ce cauti. toate fetele "tensor" sau "high tension" au viata scurta.
Mie-mi place foarte mult Joola Energy X-tra, usoare, duritate buna pt mine, spin bun ( nu ca tenergy, dar bun), elastice si arunca f bine.
Am si o veste buna: Butterfly va scoate variante FX la toate cele trei Tenergy existente. Vor fi sigur putin mai usoare si tot sigur, mult mai bune pt noi muritorii de rand.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chiar am ris cu pofta visco chiar pentru noi le fac astia sa sti !!!!!!! muritori de rind
suna bine ca in tenis acum sint numai extraterestri !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si apropo cind le scot ?????????

Deoacmdata nu le-au anuntat oficial dar apar in noua lista ITTF cu fete aprobate.

M-am hotarat sa incerc de la Xiom modelul Omega III .Sunt foarte curios.
Asta pana apar Tenergy 64 FX... :wink:

Back
Sus