INCEPATOR - paleta de control

pisoii

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
36
Locație
București
SAL ALL.EU FIIND INCEPATOR ,AR TREBUI SSAMI IAU O PALETA CU CONTROL CAT MAI MARE NU|"?"DACA STITI VRO PALETA CU CONTROL MAXIM PT INCEPATOR ,DATIMI SUGESTII CE paleta sami iau,am si eu o preferinta :) sa fie marca asta : Butterfly .multumesc mult.astept sugestii.

Re: INCEPATOR

de paleta asta caare am gasito ce ziceti: Butterfly Matsushita Powerdefence DEF
si astea ii sunt caracteristicile:
Butterfly
Maner Concav
Straturi 5L
Viteza 75%
Control 94%
Greutate produs (kg) 0.09
Acest lemn ofera o alternativa mai ofensiva la jocul defensiv clasic. Cu o viteza mai mare si un maner plat si mai lung cu 5 cm decat cel clasic, ofera cele mai bune conditii pentu actiuni ofesive. Alegerea ideala a aparatorului modern si variabil, care alterneaza jocul defensiv cu atacuri puternice. Recomandata si incepatorilor pentru un control al jocului perfect.
asta scrie despre paleta.e buna pt mine,incepator?

Maner mai lung cu 5cm :?: :!: :shock:

Re: INCEPATOR - paleta de control

sal sportcom.
eu vreau o paleta+fete=cu controlul cat mai mare ,eu fiind incepator.control 9 sau 10 :)
daca ai asa ceva,zimi ,si ma bag.
ce miai arata tu acolo sunt pt avansati avand control mic ,si viteza mare,nu aam dreptate?
fiind incepator imi trebuie control mare nu?

combinatiile pe care ti le-am trimis sunt pentru jucatorii incepatori.
lemnul are control mare si viteza mica, iar impreuna cu una dintre fetele enumerate mai sus iese o paleta care are o viteza potrivita si control f bun.
aceste combinatii de fete si lemne se regasesc la f multi jucatori care si-au cumparat prima paleta mai profesinista

daca o sa vrei ceva cu control 10 si viteza foarte mica o sa vrei sa o schimbi in maxim 2 saptamani.
Ce ti-a recomandat e chiar ok ... mai ales varianta cu fetele solcion.

si pe care miai recomandao?inpreuna lemnul si cu fetele sa aaiva control cel mai mare caare ar fiîși pe care miai recomadao?

pisoii a spus:
si pe care miai recomandao?inpreuna lemnul si cu fetele sa aaiva control cel mai mare caare ar fiîși pe care miai recomadao?
Lemn: DONIC Waldner Allplay
Fete : Donic Coppa Tagora 2.0

Recomandati-i dom'le o paleta cu fete confectionate din cartea de limba romana!

pisoii a spus:
Sincer incep sa cred ca meriti din plin Timo Boll Platin + :D :D :D

Super control
340 ron-sigilate
studiati si oferta asta,daca nu va place oferta de la SPORTCOM,care sint profesionisti......
LEMN DONIC APPELGREEN DOTEC CONTROL-200LEI/BUC
FETE DONIC SONEX JP SOFT-140 AMBELE
0728747067
multumesc

pisoii a spus:
Parerea mea e ca cea mai buna combinatie este lemnul Grubba cu fete Solcion :wink:

Eu joc de aproape un an cu primul lemn pe care l-ai gasit tu (vezi semnatura). A fost si este prima mea paleta profi dar nu stiu nivelul tau de "incepator" si nu ti-l recomand decat daca vrei sa devii aparator.Studiaza,vizioneaza,gandeste-te carui stil te poti adapta si ia-ti paleta in consecinta.In orice caz ti-l recomand pe dl. tibi. Eu i-am facut cadou prima paleta unui prieten cumparata de la dl. tibi care are cele mai mici preturi (am cautat ce e mai ieftin dar nou). Este vorba de urmatorul setup :
- lemn Donic Testra
- fete Donic Liga
Succes!

Domnu' Tibi, iar veniti cu mega-oferte din astea formidabile. Inca odata va intreb: unde erati dom'le cand m-am apucat eu de tenis?

eu ti-as recomanda maze advanced + fete solcion
pentru prima paleta profi o sa fii super incantat de ea

Back
Sus