Atingerea fileului din serva de 3 ori

Re: Atingerea fileului din serva de 3 ori

suprafata de joc e delimitata de linia alba in 3 dimensiuni. Mingea poate parasi suprafata de joc in aer, dar atingerea altor obiecte inafara suprafetei de joc se numeste out. Acu' vezi si tu pe unde sunt liniile albe, si unde cade mingea.

"2.10. Punctul
2.10.1. Daca jocul nu este oprit, un punct se pierde:
....
2.10.1.3. La executarea unui serviciu bun sau a unui retur bun, mingea atinge orice altceva cu exceptia fileului si accesoriilor."
"2.2.1. Ansamblul fileului se compune din fileul propriu zis, suspensiile fileului, st?lpii de sustinere, inclusiv clemele care prind de masa st?lpii de sustinere."
In concluzie, daca mingea atinge orice accesoriu al fileului, iar apoi cade pe partea adversarului, se considera minge corecta. Cu alte cuvinte, este net.
De linia alba in trei sau mai multe dimensiuni nu scrie nicaieri in regulament.

victor0987 a spus:
..o minge care loveste banda fileului apoi cade pe bratul metalic de jos al fileului dar pe partea din afara mesei apoi sare in terenul adversarului se considera ca a sarit de doua ori pe masa sau fileu masa ?..
Aici se considera ca a fost dublu-net, exact cum ar fi daca mingea ar lovi plasa de doua ori apoi ar cadea pe masa adversarului.

marqq "Pastreaza o amintire frumoasa a momentelor de neuitat", ceea ce mi se pare mie logic li s-a parut multora din moment ce au trecut in regulament. Dar nu cred ca subiectul asta are o mare importanta, de cand joc tenis am vazut faza asta doar de doua ori, asa ca...

marqq a spus:
Mi se pare tare ilogic sa am dreptul sa lovesc clema fileului care se afla sub masa, dar sa nu pot lovi lateralul mesei.
De unde e citatul, ca pe http://www.tenisdemasa.ro/index.php?menu=r nu se potrivesc numerele?
Interpretarea este gresita. Cand apare o astfel de situatie de joc si mingia se mai intoarce si pe masa, nu inseamna ca "ai dreptul sa lovesti clema", ci ca asa a vrut Dumnezeu! :lol:

Nu stiu, nu-l cunosc, ca eu joc la....echipa adversa. :roll:

SA MOARA VETA-N PRIMARIE!!!!! ce nevoia de minge e aia sau ce efect de superrasucire extragalactica poti sa-i dai din serviciu ca dupa ce loveste banda fileului si nu trece dincolo mai cade si pe clema de prindere si dupa aia trece dincolo si in plus cade si regulamentar pe masa? AH DE CE NU M-A FACUT DUMNEZEU PE MINE CSILLA BATORFY SA FIU ca tot nu dadeam 2 servicii de felul asta. voi jucati cu mingi de softball probabil sau naiba stie cu ce

Back
Sus