dado_daniel
senior
A jucat cineva cu aceasta fata, thibar legend ?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
E mai nashpa decat 729 al tau ?vrajitor danut a spus:Am si eu una rosie max, am testat-o cateva ore pe un lemn Petr Korbel si nu mi-a placut deloc combinatia.
Poate gasim o modalitate sa ti-o trimit spre testare.
De unde stii Jhony ? Observ ca faci afirmatii despre fețe si lemne cu care nu ai jucat.jhonyqz a spus:o fata facuta de pomana,mult mai slaba ca si chinezethile de la dhs si ca fetele normale de la tibhar
Nu ai inteles flash, Gioni aici de fața zicea ca Tibhar Legend e o fata mult mai slaba decat cele de la DHS. O fi , dar nu cred nici ca a vazut fața , ci doar isi da cu presupusul.flash a spus:Sincer nu cred ca Dhs face fete chiar asa de slabe...poate mai degraba au ceva probleme cu QC(la seriile Neo am inteles ca erorile sunt ceva mai rare) si fac prea multe variante pentru acelasi tip de fata de nu mai stii ce cumperi...trecand peste toate astea cred ca pentru stilul asiatic sunt cam lideri pe piata la momentul actual.
Mda ? Ia zi ce culoare are buretele jonny ? Da , fara goagal ! :lol:jhonyqz a spus:am avut tibhar legend si am jucat cu ea si i destul de nashpa de la 1 la 10 i-as da cota 5 spin mediu viteza mica control mic
Nu te grabi Daniel, in combinatie cu Super Defence al tau poate fi o arma formidabila. Cauciucul e foarte lipicios , buretele se zice ca ar fi japonez dar nu prea cred (cred ca e ceva de genul 729 - 40H cu burete "japonez"). E o fata tipic kinezeasca cu efecte "criminale" doar ca trebuie sa fii obisnuit sa joci cu fete de astea. La inceput e mai greu , dar daca ai rabdare o sa iti placa.Dado.daniel a spus:, cumpara cineva o fata nashpa, thibar legend neagra?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()