Iubitorii de tenis de masă din București au la dispozitie cateva locuri faine unde pot practica acest sport. Unul dintre ele este sala de sport din incinta strandului Tineretului (str. Primo Nebiolo).
Aceasta sala este inchiriata de cativa ani de un domn (Adrian) inimos si impatimit al tenisului de masa, de la ministerul tineretului si sportului. Dânsul este binecunoscut printre practicantii de tenis de masă bucuresteni datorita restrictiilor (firesti in opinia mea) pe care le impune pentru a-si pastra sala in conditii optime: incaltaminte curata de schimb, nu tolereaza lovirea echipamentelor, (palete, mese, mantinele) etc. Din aceste motive multi iubitori de sport au migrat catre alte sali, ramanand doar cei pentru care respectul nu pune probleme.
Revenind la problema in cauza, contractul dânsului de inchiriere se inoieste in fiecare an.
Cei care joaca regulat acolo cunosc foarte bine investitia materiala si fizica(in ore de munca fizica) a domnului Adrian in acea sala. Pentru cei care nu cunosc sala si persoana pot spune doar ca dânsul a transformat o sala paraginita in locul ideal pentru practicarea acestui sport, lucrarile prestate incepand din varful acoperisului si terminand cu inlocuirea parchetului pe sute de m?.
Problema este ca in fiecare an, câte cineva observa sala pe care dânsul a adus-o in conditii foarte bune si doreste sa o preia dimpreuna cu munca acestui om, iar lui nu ii ramane decat sa se lupte cu toata puterea sa isi reinoiasca contractul. Pentru asta are nevoie (si) de sustinerea noastra prin lobby la cei care au un cuv?nt de spus in aceasta afacere.
Mi s-a parut normal sa aduc acest subiect in atentia dumneavoastra deoarece daca contractul dansului nu s-ar re?noi, primii care ar pierde am fi noi. E lucru binestiut ca nu te imbogatesti ca patron de sala de tenis de masă, si ca e mai mult o pasiune decat o sursa de venit. Dânsul nici macar nu a terminat investitiile, daramite sa mai castige si bani din acea sala.
In calitate de iubitor al acestui sport, consider ca salile de tenis de masă sunt insuficiente si ca ministerul ar trebui sa aloce fonduri pentru crearea de sali/cluburi noi, si nu sa ne priveze de poate cea mai competitiva sala din București.
Dansul mi-a trimis doua adrese de mail la care se pot trimite mesaje de sustinere. Acestea sunt: presedinte(at)frtenismasa.ro si doinamelinte(at)mts.gov.ro
Banuiesc ca din moment ce a apelat la un biet troll pentru sustinere, situatia e grava. Asa ca nu ezitati sa militati pentru pastrarea acestei sali in forma si sub conducerea actuala la adresele de mai sus.
Va multumesc.
P.S. Rog administratorii forumului sa mute acest subiect in aria potrivita.