fete soft cu spin maxim

• Autor subiect Autor subiect vrg
  • Dată creare Dată creare

vrg

senior
mar interesa ceva sfaturi in domeniu pentru rever mai mult !!
:D :D :D vreau sa pun pe timo bol spirit pe forhend am pus un tenergy 64 dar pe rever nu am reusit sai potrivesc mai nimic ! multumesc deocamndata de sfaturi !!!!!!!! :D :D :D :D :D

Re: fete soft cu spin maxim !!!!!!!!!

Andro Impuls Speed, o fata cu adevarat super pentru rever!

Donic Vario Big Slam (Burete soft). Spin si control SUUUUPER.
Sau, Donic Baracuda (burete mediu-)

Re: fete soft cu spin maxim

Joola Energy X-Soft - spin din burete, nu prea mult din topsheet. Am vazut-o pe rever pe un Galaxy T2 care e un lemn cu carbon, comparabil cu Primorac OFF+. Control beton.

ok, scuzele de rigoare, eu cand am incercat sa fac comanda de la ei nu trimiteau in Romania, poate intre timp au modificat.

cand am jucat eu cu dansul practica pe rever un joc drept mai mult si de capac....topspin mai putin...acum poate l-a mai schimbat :D

...daca e asa nu cred ca ii trebuie ceva soft si cu spin maxim pe bh...mai degraba ceva mediu cu un spin decent...in opnia mea spinul f mare pe rever nu face decat sa te incurce daca practici un astfel de joc...

mandrubogdan a spus:
cand am jucat eu cu dansul practica pe rever un joc drept mai mult si de capac....topspin mai putin...acum poate l-a mai schimbat :D
am inceput sa dau si topspin mandrule :lol: :lol: :lol: :lol:

Doreste cineva sa faca o comanda de pe MegaSpin.net?As dori si eu.Ma anuntati cand va hotarati.Multumesc!O seara buna!

Back
Sus