ÎNCHIS Articole tenis de masa / TTMGVSPORT

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Re: TT.SPORT.ro

salutare,frumos site.am o intrebare:daca o persoana nu vrea factura pretul afisat ar fi mai mic cu valoarea tva-ului?

Indiferent de produsele vindude , indiferent de firma TVA-ul tot trebuie platit la stat , este o taxa obligatorie .
In cazul unei comenzi mari se mai poate negocia pretul total, se mai pot face discounturi , dar de TVA nu scapa nimeni de aceea ii zice TAXA pe valoare adaugata .

Site ul se prezinta destul de bine,sunt convins ca vanzarile iti vor creste.Succes!
Si o sugestie:la sectiunea lemne,cand dai click pe detalii sa vezi ce si cum,ar trebui pus gramajul lemnului respectiv.Cei cu adevarat interesati sa cumpere ar scuti navigarea la site ul -mama aferent

In legatura cu gramajul lemnelor, exista in general cele "oficiale" date de fabricant cu marjele de eroare necesare dar, asa cum am mai spus cu alte ocazii, aceste marje sunt depasite adeseori cu mult, iar acest lucru este un fapt pozitiv in opinia mea. Cel mai elocvent exemplu, este lemnul "Nittaku Acoustic" care se intalneste in greutati cuprinse intre 80 si 95 de grame. Va dati seama ca acele doua extreme nu au nimic in comun, in afara de meterialul din care sunt facute si denumire. Pt. Vali am o sugestie mult mai isteata: daca nu cumva are deja, sa-si ia un cantar electronic si sa cantareasca si eticheteze simplu, toate lemnele in momentul cand le achizitioneaza. Exista siteuri straine care vand mai scump decat altele, dar au vanzari mai mari datorita faptului ca folosesc acest sistem si satisfac si clientii cu exigente mai mari. Eu de exemplu, prefer sa cumpar din Japonia, chiar daca pretul unui lemn este cu 25-50% mai mare, datorita faptului ca pot alege un lemn dupa greutate. Mult succes cu noul site! :clap:

Frumos site; asteptam de mult sa caut mai usor prin produsele oferite de domnul Valentin. Felicitari!

Un site dragut si usor de cautat.Felicitari si spor la vanzare . Toate cele bune si LA MULTI ANI .

Bravo Vali , un site accesibil cu domenii bine parcelate . Deci succes si un an nou cu vanzari pe masura . Gabriel Pascu

Vind masa tenis Joola Duomat aprobata ITTF , albastra , s-a folosit in total 10 ore , practic e ca nou nouta , pret 2.000 lei .
Fara fileu , fara transport asigurat , dar se pot rezolva si acestea separat .
Anuntul nu mai e de actualitate . Azi 24 Feb 2010 .

valigti a spus:
Vind masa tenis Joola Duomat aprobata ITTF , albastra , s-a folosit in total 10 ore , practic e ca nou nouta , pret 2.000 lei .
Fara fileu , fara transport asigurat , dar se pot rezolva si acestea separat .
As dori o comparatie intrea aceasta masa si una Tibhar Top( cum sunt cele de la Galați) daca esti dragut! :D

Cele pe care le am meu sint de un albastru gen Voronet asa ... iar cele Tibhar Top sint de un verde praz ...
Deci culoarea e cea care spune totul . :mrgreen:
Costi , mai ... nu cred ca sint diferente mari , astea de la Joola au 8 role , deci foarte comod de stins si de dus unde se depoziteaza sau unde se tin . Cele de la Tibhar nu stiu cite role au , ma uit aici in catalogul Tibhar 2009-2010 si nu e nici o masa Top ... sint 7 mese , toate verzi , si dupa cum vad din 7 numai de 3 se zice ca ar fi ITTF , si anume Smash 28/SC , Smash 28/ R si Smash28 care sint la 790 ? , 680 ? si respectiv 590 ? .
Cea de 590 ? nu are role, deci nu am cum sa iti dau multe amanunte ca nu le detin .
Am inteles ca nu grosimea blatului nu e f. importanta ci compozitia din interior care ii da calitatea , ITTF sau nu .
Sint mese cu blat subtire care sint ITTF , si altele care au blat gros si nu sint ITTF ...
Eu deocamdata iti recomand masa Joola existenta la vinzare , fiind net mai buna decit oricare alta !
Nu am unde o pune , ca o cumparam eu !

Sunt cumva probleme la site? Imi da IE mesajul clasic "Cannot display this page bla bla & co." :confused:

Nu , nu sint probleme , e dat jos de pe "net" , se adauga produse noi .
Se va remedia imediat .

Re: lemn joola carbon

Re: lemn joola carbon

sal.imi poti spune mai multe despre acest lemn?apare in oferta ta.eu am folosit o paleta hobby(m.maze platin) si vreau sa trec la ceva mai bun.m.am gandit la urmatoarele lemne:donic waldner all play ,testra ar+ .joola carbon ar fi mai indicat?recomanda.mi si niste fete pt.acest lemn..(am un stil mai ofensiv),daca este bun lemnul joola carbon....multumesc

Ai mesaj privat , am apucat sa scriu acolo , acum vad ca ai postat si aici .
E bun , multe sint foarte bune , depinde ce iti doresti de la el .
Dar numai paleta nu te poate ajuta 100 % , mai trebuie si antrenament .
Ai detalii pe PM .

scuze ,dar primul msg l.am dat aici,dupa aceea m.am gandit sa ti.l dau direct tie. pe negru mai aveti lemnul?
:?:

Ti-am raspuns peste tot , verifica mesajele .

Sigur , daca ai sti la cite intrebari raspund zilnic ... una in plus chiar nu este o problema .
Chiar ma gindeam ca daca ar fi clienti tot atit de multi ca intrebarile ar fi mult mai bine pentru mine . :wink:

m-ar interesa lemnul TSP Balsa-Fitter
as vrea sa stiu dimensiunile lui. lungimea manerului si feelingul
scuze deranjul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus