Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumim pt informare.johnny drosu a spus:Insa nu v-am zis ca exista un program care trebe respectat, se face antrenamente la scoala de constructii nr 8.insa; LUNI, MIERCURI,SAMBATA se antreneaza clubul RARIS TIMISOARA care sunt in div. A.iar MARTI, JOI,SI DUMINICA,SUNTEM NOI AMATORII care avem un antrenor foarte bun si batran care a facut perfomanta in timisoara cu elevii pe care ia antrenat si au ajuns fff buni,si sa revin la subiect; se poate venii la sala la antrenamente insa s a te tii de el pt ca se plateste o cotizatie de 50 ron si ai toate conditiile;doar marti, joi, si duminica si sambata dupa ora 16:00.
te salut si euclickofmind a spus:Salutare tuturor, salutare Johnny ...
....
Te salut si pe tine Danut, Ciprian. Din pacate nu ne'am intalnit niciodata la masa, ci doar ne'am vazut asa ... pe la competitii. Mi'ar placea sa dam cateva mingi. Poate ne suparam intr'o zi si facem o gasca, ce spuneti? Johnny? :wink:
helloo..sunt nou pe forum dar vreau sa=ti dau o veste buna, cred...pana la sfarsitul lunii se deschide un local cu mese de ping pong la intrarea in dumbravita, va tin la curent cu mai multe detalii pe parcurs ...io_bri a spus:Salutare tuturor,
Am numarat 14 membri inregistrati din Timișoara, si as avea o intrebare: voi pe unde jucati? (in afara de Vali-Tm, de care stiu ca e mai norocos) Exista un loc unde se pot face antrenamente, sau cel putin juca pe teme date, cu parteneri interesati sa invete si sa joace tot mai bine? Am vazut ca in București si in alte orase e mai multa activitate - in Timișoara? Eu joc la Club Senator, cu colegii de lucru, o data pe saptamina - e putin si parca as vrea mai mult; ma poate ajuta cineva?
uaaauuu :surprised:Bogy a spus:Salut iubitorii tenisului de masa.
O veste buna pentru timisoreni. In data de 14.03.2010 se va deschide in Timișoara o noua sala de tenis de masă, pe strada Pestalozzi, nr. 20. Echipare marca STIGA (mese, palete, mingi).
Informatii la tel: 0769.69.59.49.
http://gheduda.blogspot.com/tiopmic a spus:helllo...se va deschide o sala de ping pong la intrare in Dumbravita pe parcursul lunii martie, o sa revin cu poze si alte detalii cand e gata...daca aveti ceva cunostinte legate de achizitionarea de mese , lasati un mesaj....ms