Timișoara

Re: Tenis de masa - Timișoara

Mai ieftin decat cei care joaca de la 19.30 :?: :!: :?

johnny drosu a spus:
Insa nu v-am zis ca exista un program care trebe respectat, se face antrenamente la scoala de constructii nr 8.insa; LUNI, MIERCURI,SAMBATA se antreneaza clubul RARIS TIMISOARA care sunt in div. A.iar MARTI, JOI,SI DUMINICA,SUNTEM NOI AMATORII care avem un antrenor foarte bun si batran care a facut perfomanta in timisoara cu elevii pe care ia antrenat si au ajuns fff buni,si sa revin la subiect; se poate venii la sala la antrenamente insa s a te tii de el pt ca se plateste o cotizatie de 50 ron si ai toate conditiile;doar marti, joi, si duminica si sambata dupa ora 16:00.
Multumim pt informare.
Care este numele antrenorului?

Re: Timișoara

As avea o intrebare: Unde este scoala de constructi nr 8?
As dori si eu sa vin sa invat ping pong.

Daca mergi cu tramvaiul 1,8,7 ,te cobori in statia de la intersectia unde tramvaiul trebuie sa faca dreapta spre Gara de Nord.

Salutare tuturor, salutare Johnny ...
Referitor la spatiile de joc din Timișoara, as vrea sa adaug si mesele lui Eugen amplasate in barul personal din Dâmbovița de pe str. Vulturilor. Acolo m'am antrenat eu mult anul trecut in primavara - vara cu Musa (Lazici, tatal lui Cosmin); ca partener de joc si ca antrenor se numara printre cei mai spectaculosi. Din pacate oficial nu este antrenor, dar pot spune cu mana pe inima ca cu el se poate invata tenis la nivel inalt. Toata rabdarea de care'ar avea nevoie un partener mai bun decat tine, la el se gaseste. As dori cu ocazia asta sa'i multumesc pentru ca exista pentru noi, iubitorii "inraiti" ai tenisului de masa. Johnny tu poate sti, ne'am facut loc pentru doua mese profesionale la intersectia dintre Paris cu Republicii. Trebuia facut ceva si uite ca norocul a facut sa ne puna la dispozitie Cristi, spatiul lui de sub magazinele care's amplasate acolo.
Eu m'am pus serios pe treaba abia acum aproximativ 2 ani si am inceput cu Proiectantu, apoi m'am enervat si'am cautat un antrenor. Astfel am cunoscut'o pe doamna Eleonora Mihalca (un antrenor exceptional), care acum antreneaza in continuare la CLUB RARIS (fostul Ciclop). Liceul despre care vorbeati voi este fostul Industrial 8, acum numindu'se, daca nu ma insel, "Colegiul Tehnic de Vest, Nr. 8" si se afla pe b'dul. Tineretii. Cum spunea si Johnny, pe acolo trec tramvaiele: 1, 2, 7, 8. Am mai jucat in Dumbravita in sala de antrenament a clubului cu acelas nume. Doamna Nicoleta Husar de altfel, este un antrenor exceptional.
Te salut si pe tine Danut, Ciprian. Din pacate nu ne'am intalnit niciodata la masa, ci doar ne'am vazut asa ... pe la competitii. Mi'ar placea sa dam cateva mingi. Poate ne suparam intr'o zi si facem o gasca, ce spuneti? Johnny? :wink:

clickofmind a spus:
Salutare tuturor, salutare Johnny ...
....
Te salut si pe tine Danut, Ciprian. Din pacate nu ne'am intalnit niciodata la masa, ci doar ne'am vazut asa ... pe la competitii. Mi'ar placea sa dam cateva mingi. Poate ne suparam intr'o zi si facem o gasca, ce spuneti? Johnny? :wink:
te salut si eu :)
chiar mi-as dori tare mult sa ne intalnim la o mica "competitie" (Dumbravita, noua ta locatie de pe Paris... propuneti voi ceva pls)
Mai ales ca tocmai am primit ceva materiale si duc lipsa momentan de parteneri pt a le testa :( .

Unde in dumbravita si cam de la ce ore?
Daca as vrea sa ma apuc si sa fac performanta as avea unde in timisoara?

Multi sunt cei care'ar dori sa faca performana, dar nu intotdeauna e loc. Eu de exemplu am incercat, dar n'am reusit ... sunt prea batran (26); sau poate nu se investeste de la o varsta in sus, nu stiu ... :wink:

am 17 ani. Crezi ca se mai poate. Adica macar sa ma vada un antrenor, poate as avea sanse , daca nu asta e, nu te poti lupta cu soarta.

Phil, pana la varsta asta ai mai jucat undeva? Pentru ca este foarte important daca de la o varsta frageda ai facut cu un antrenor. Daca nu, poti incerca, dar in Timișoara sansele sunt destul de reduse. Iti spuneam mai devreme, parca nu se investeste ... oricum pe mine fenomenul ma depaseste si n'as vrea sa comentez prea multe.
Ca idee, daca esti taltentat poti incerca, dar iti recomand sa cauti un "spatiu" unde sa nu lasi prea multi bani si sa te lase sa joci doar meciuri. Tu ai nevoie de antrenament, deci si de un partener cu care sa te antrenezi.
Daca vrei strict antrenament cu procedee si chestii de genu' te vor taxa la ora. Acum, tu sti daca'ti permiti si cat de mult vrei sa te implici.
Eram ca tine acum vreo 2 ani si am incercat in cateva locuri, cu antrenori; ca sa se ocupe de mine trebuia sa scot din buzunar destul de mult. Acum am renuntat, ma antrenez cu un "nene" extraordinar, domnul Musa. Om de nota 1000, antrenor de nota 1000000.
Ce sa facem! Asta'i primarul pe care'l avem, a scos pana si mesele de piatra din parcuri, din unele parcuri. Ca pe la noi, ce'i drept. Ma rog ...
Din pcate in Timișoara "se joaca" slabut si intr'un cerc foarte restrans ... deocamdata. Sa vedem pe viitor.
CREDE'MA, dac'as avea posibilitati as face "valuri" pe linia asta, dar sunt altii care au mai mult decat mine si sti cum e: "de ce sa le cream conditii cand de fapt, trebuie indobitociti?" Cu parere de rau, dar cam asta e sistemul de dezvoltare al calitatilor tinerilor din tara asta, Phil. Din putin in mai putin. Mi'e sila de cei care conduc tara asta!!! Pacat de frumusetile ei ...

Vreau sa precizez mai clar penrtu pt. toti cei care au mentionat mai sus in legatura cu spatii de jos sau cluburi unde se poate antrena sau juca in special pt. timisoreni care stau in timisoara si habar nu au unde se poate juca tenis de masă, am specificat locatia LA SCOALA INDUSTRIALA NR 8 (CONSTRUCTII) si din pacate nu se mai numeste CICLOP, ci CLUB RARIS si este si sponsor a acestui club care se tin antrenamentele in zilele urmatoare; LUNI, MIERCURI VINERI SI SAMBATA DIMINEATA,iar in zilele MARTI, JOI, SI SAMBATA DUPA MASA SI DUMINICA DE DIMINEATA clar ?sper ca ati bagat la cap

ASA CUM AM PRECIZAT LUNEA MIERCUREA SI SAMBATA E CLUBUL RARIS CARE JOACA IN DIVIZIA A IAR MARTEA JOIA SAMBATA SI DUMINICA IN ACEEASI LOCATIE E CLUBUL AMATORILOR FOSTI JUCATORI DE DIVIZIE CARE VOR SA MAI JOACE SI DATORITA LOR MAI PROGRESAM SI NOI AMATORII SI AVEM SI UN ANTRENOR

Re: antrenament in Timișoara

Re: antrenament in Timișoara

io_bri a spus:
Salutare tuturor,
Am numarat 14 membri inregistrati din Timișoara, si as avea o intrebare: voi pe unde jucati? (in afara de Vali-Tm, de care stiu ca e mai norocos :-) ) Exista un loc unde se pot face antrenamente, sau cel putin juca pe teme date, cu parteneri interesati sa invete si sa joace tot mai bine? Am vazut ca in București si in alte orase e mai multa activitate - in Timișoara? Eu joc la Club Senator, cu colegii de lucru, o data pe saptamina - e putin si parca as vrea mai mult; ma poate ajuta cineva?
helloo..sunt nou pe forum dar vreau sa=ti dau o veste buna, cred...pana la sfarsitul lunii se deschide un local cu mese de ping pong la intrarea in dumbravita, va tin la curent cu mai multe detalii pe parcurs ...

helllo...se va deschide o sala de ping pong la intrare in Dumbravita pe parcursul lunii martie, o sa revin cu poze si alte detalii cand e gata...daca aveti ceva cunostinte legate de achizitionarea de mese , lasati un mesaj....ms

Salut iubitorii tenisului de masa.
O veste buna pentru timisoreni. In data de 14.03.2010 se va deschide in Timișoara o noua sala de tenis de masă, pe strada Pestalozzi, nr. 20. Echipare marca STIGA (mese, palete, mingi).
Informatii la tel: 0769.69.59.49.

Bogy a spus:
Salut iubitorii tenisului de masa.
O veste buna pentru timisoreni. In data de 14.03.2010 se va deschide in Timișoara o noua sala de tenis de masă, pe strada Pestalozzi, nr. 20. Echipare marca STIGA (mese, palete, mingi).
Informatii la tel: 0769.69.59.49.
uaaauuu :surprised:
chiar in "vecini", avand in vedere ca imi castig traiul pe Pestalozzi nr. 22.
:clap:

Super !!! :biggrin: Abia astept s'ajung p'acolo !!! ... si duminica ?

Back
Sus