Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Jony , ai pus-o . Te-ai certat cu Oancea de la ProAuto. Ti-o da la zero !!! :clap:No pain a spus:De acord,iar daca doreste ii dau si ceva avans 4,5 cate vrea.Dar sa stranga bani de pariu nu de la el ,de la domnul Florin,de la domnul avocat din Timișoara ca el momentan n-are de unde ca este elev.
jhonyqz a spus:n-ai vazut tu la televizor ce retopspin dau eu,pe ce te bazezi cand spui cv? de unde sti cum jok eu? ai jucat vreodata cu mine sau m-ai vazut cum jok de poti sa-ti dai cu parere aiurea,am vazut din ce ai mai scris si la altii ca ii subapreciai pai cine esti ma? tu esti mare jucatorâsau ce?
:clap: :clap: :clap:vali a spus:Jony , ai pus-o . Te-ai certat cu Oancea de la ProAuto. Ti-o da la zero !!! :clap:No pain a spus:De acord,iar daca doreste ii dau si ceva avans 4,5 cate vrea.Dar sa stranga bani de pariu nu de la el ,de la domnul Florin,de la domnul avocat din Timișoara ca el momentan n-are de unde ca este elev.
La zero te bate si Crisan Adrian, daca nu dai cumva vreun tus mai deosebit.jhonyqz a spus:la zero nu ma bate nici wang hao :lol:
Ia legatura cu userul Drukeru, el foloseste acest lemn.......Buna baieti. Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni si nici sa supar...dar vazand ca se discuta despre piese chinezesti, mi/as permite o intrebare... Asi dori sa achizitionez un lemn de la DHS...Hurricane King 3/ul... Daca cineva dintre dumneavoastra l/a utilizat si este amabil sa/mi faca o idee despre impresia pe care i/a facut/o, i/asi fi recunoscator. Va multumesc.
In sectiunea "Anunturi" subiectele devin "read only" dupa o anumita perioada de inactivitate, tocmai pentru ca se trezesc unii ca vor sa cumpere produse de acum un an doi, evident inexistente acum.Inca un thread trezit din morti. Poate ar trebui facute read-only dupa un an, doi, trei fara activitate?
Sincer nu am avut ocazia, am inteles ca sunt cam la fel, doar un pic mai rapide. Mai e si dezavantajul ca se gasesc greu.Poate nu am inteles eu bine. Acum am renuntat la DHS, am trecut la tensori(Donic, XIOM) si jocul meu s-a imbunatatit vizibil.Ai incercat variantele nationale NEO si Blue Sponge? Daca nu, iti recomand cu caldura sa le incerci si dupa ai sa iti schimbi parerea...