mateidumitru
Înțelept
Re: TURNEU A ODORHEI 30 IANUARIE 2010
Daca promitea de la inceput premiile pe care le-a acordat, nu mai incapeau concurentii in sala :biggrin:
Poate gresesc, dar am auzit ca, conducerea AMATUR-ului le-a acordat un vot de incredere si, vrind sa stimuleze organizarea turneelor si in alte locatii ( mai ales in vest , unde este mare seceta de turnee ) si fiind primul turneu A organizat la ARAD, de catre niste oameni foarte sufletisti, au decis sa fie considerat turneu tip A.
Eu zic, ca, in cazul asta este pacat sa descurajam o astfel de initiativa.
Urmatorul turneu, precis va intruni numarul necesar de participanti.
Asa ca, mai frate VASILE, nu mai fi atit de circotas, si data viitoare, vino cu toata familia la ARAD, sa vezi ce jucatori buni sunt acolo si ce oameni de omenie... nu mai spun de conditiile oferite ( s-a jucat in cadrul clubului de tenis de masă C.S.M. ARAD, pe mese de competitie ) si am avut si onoarea de a vedea la antrenament jucatori de divizia A.
Va spun sincer ca merita deranjul sa faceti o excursie de studii la ARAD.
SA AUZIM DE BINE, PAPAPA
La ARAD a fost anuntat turneu A , dar, fiind la prima organizare de turneu A, organizatorul nu a stiut cum sa-i ademeneasca pe concurenti ( nu le-a promis premii, dar s-au dat premii substantiale ).ursuleanvasile a spus:dar la Arad au fost 48 la amatori ? si au mai fost si la open ?
Daca promitea de la inceput premiile pe care le-a acordat, nu mai incapeau concurentii in sala :biggrin:
Poate gresesc, dar am auzit ca, conducerea AMATUR-ului le-a acordat un vot de incredere si, vrind sa stimuleze organizarea turneelor si in alte locatii ( mai ales in vest , unde este mare seceta de turnee ) si fiind primul turneu A organizat la ARAD, de catre niste oameni foarte sufletisti, au decis sa fie considerat turneu tip A.
Eu zic, ca, in cazul asta este pacat sa descurajam o astfel de initiativa.
Urmatorul turneu, precis va intruni numarul necesar de participanti.
Asa ca, mai frate VASILE, nu mai fi atit de circotas, si data viitoare, vino cu toata familia la ARAD, sa vezi ce jucatori buni sunt acolo si ce oameni de omenie... nu mai spun de conditiile oferite ( s-a jucat in cadrul clubului de tenis de masă C.S.M. ARAD, pe mese de competitie ) si am avut si onoarea de a vedea la antrenament jucatori de divizia A.
Va spun sincer ca merita deranjul sa faceti o excursie de studii la ARAD.
SA AUZIM DE BINE, PAPAPA