Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010
FARKAS GABOR a spus:
dupa informatiile mele domnul Vasile Mircea a jucat in etapa de simbata a div. B(01.30.2010).Cine poate sa intre in legatura cu dinsul,sa il intrebe,in ce calitate vrea sa participe la concursurile de la MOINESTI si TOPOLOVENI.
Draga Mircea,
Iti este greu sa te desparti de Amatur, sunt convins! Si noi, amaturistii, suntem usor melancolici cand unele persoane dragi aleg sa devina "profesionisti"! Tocmai de aceea am trecut in regulament o perioada de gratie de 6 luni... timp suficient pentru ca tu si cei asemenea tie sa aleaga calea...
Iata ca cele 6 luni sunt apropape trecute si trebuie sa dati un raspuns; participati in divizia B sau reveniti in AmaTuR.
Iulian mi-a dat un raspuns ferm, a participat doar in toamna in B iar acum va participa numai in AmatuR.
Din pacate, nici tu si nici ceilalti colegi de la Brașov nu au dat inca un mesaj clar... trebuia sa va anuntati voi intentia de a participa in B; am trecut peste asta. Trebuia sa anuntati daca doriti sa reveniti; am trecut peste asta.
A venit vremea sa va rog un lucru:
Inainte de turneul de la Topoloveni asteptam un mesaj in care sa ne spuneti cand a avut loc primul meci in div. B si daca doriti sa reveniti in Amatur.
Daca nu primim mesajul, vom invalida inscrierea voastra la turneul de la Topoloveni.
Daca primim mesajul, si ramaneti in B, veti avea dreptul sa participati la orice turneu pana se implinesc 6 luni, dupa care veti participa doar respectand regulule legitimatilor.
Daca in mesaj veti anunta ca renuntati la B, veti avea dreptul de a participa oricand, la orice turneu Amatur, cu drepturi depline.