Cantonament de tenis de masa - SOVATA - 22/27 August 2010

• Autor subiect Autor subiect doki
  • Dată creare Dată creare

doki

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
58
Locație
Szekelyudvarhely, Romania
Scoala de vara de tenis de masă - Sovata - a 2-a editie
Programul a fost conceput, incat, indiferent de nivelul dvs. de joc, sa avansati tehnic, sa va dezvoltati conceptul de joc si sa va bucurati de joc. Folosind tehnici moderne de antrenament (sisteme de joc, multiball cu antrenor, robot cu antrenor), va dam posibilitatea sa va corectati tehnicile gresite si sa va dezvoltati capacitatile. Pt fiecare jucator vom face o evaluare, si vom forma grupe in functie de nivelul de joc, astfel toti participantii vor executa exercitiile cu parteneri potriviti.
In cele 5 zile veti avea 25/30 de ore de antrenament, iar la sfarsit un mic concurs.
Pentru fiecare participant vom face o evaluare atat la inceput cat si la terminarea cantonamentului, si veti primi tematica antrenamentelor si exercitiilor ce trebuie sa le urmati in lunile urmatoare.
In occident a devenit o traditie ca impatimitii tenisului de masa, inainte de sezonul competitional, se strang intr-un cantonament, se antreneaza, leaga noi prietenii, seara langa un vin sau o bere vizioneaza meciurile marilor campioni sau schimba idei.
Acest obicei dorim sa-l introducem si in Romania !
--
Perioada:
22/27 August, 2010
Locatia:
SOVATA, Sala de sport (cea de langa Gara)
Publicul tinta:
Cadeti, juniori II, veterani si amatori.
Program:
Zilnic antrenamente intre orele 10:00-12:30 / 16:30-19:00
Dupa ora 20:00, discutii la pensiunea Fejer sau pe o terasa, sau program liber
Antrenori si colaboratori:
Fejer Konnert Andras - antrenor licentiat in Germania; multiplu campion roman, multiplu campion german cu echipa Jullich, de doua ori castigator al Cupei Continentale la echipe de club, in prezent campion mondial veteran la dublu si jucator/antrenor la echipa Altena (Bundesliga-2).
Nemes Olga - antrenor licentiat in Germania; multiplu campion roman, multiplu campion german, de doua ori castigator al concursului continental Top-12, de doua ori campion european cu nationala Germaniei, in prezent jucator/antrenor la echipa Fraulautern (Bundesliga).
+ inca doi antrenori / jucatori (unul din ei aparator).
--
Tarife:
Cantonament: 125,- euro / participant
Cazare: 16,- euro / participant / zi (demipensiune la Pensiunea Fejer)
Observatii:
- la sala se asigura mingi si apa minerala
- cazarea este calculat cu demipensiune (mic dejun si pranz)
- pentru grupuri de 5 persoane, din pretul cantonamentului asiguram discount de 20%
Pentru cazare vizitati pagina pensiunii http://www.fejer.ro sau
vizionati filmuletul
http://www.youtube.com/watch?v=7KwLUdrb-lY
--
Persoana de contact: G?rg?nyi Levente, 0740/766087
--
Va asteptam cu drag !

Re: Cantonament de tenis de masă - SOVATA - 22/27 August 2010

Dragomir Paul a spus:
Sa ma manince limba ?!!!....Sa nu ma manince ?!!!...
Hmmmmm....Grea decizie...Dar pina atunci mai este muuullltttaaaaaaa vrreeeeemeeeeeeee.... :wink:
Va salut dle. Dragomir,
Daca veniti si mai ales daca stati cat ati stat si anul trecut, atunci intr-adevar, mai este muuullltttaaaaaaa vrreeeeemeeeeeeee.
Ieri am vorbit cu Andras si l-am convins ca trebuie separat participantii locali de cadetii germani. I-am cerut in mod expres acest lucru, pt ca doresc sa se ocupe in acea perioada doar cu cei locali. La fel si ceilalti antrenori. Nu vad alta solutie. Cand 2-3 parinti germani asista la antrenament si ei vor ca copii lor sa fie serviti la maxim, pe Andras e o presiune mare. Il inteleg.
Astfel, prima saptamana va fi pt copii germani, iar saptamana 22/27 august pentru noi amatori si cadetii din tara. S-au redus si preturile fata de anul trecut, cand cazarea era 10 euro iar masa 15 euro. Acum in cazare este inclus si micul dejun si pranzul (10+2+4 euro, sper sa gasim vara operator pt pranz cu 4 euro).
Eu cred ca cele cca. 40 de locuri se vor ocupa destul de repede.
Plata se va face in august, dar trebue sa se cunoasca lista doritorilor si pt a putea alcatui programul de antrenament. Pentru participanti se va trimite un chestionar, pt pre-evaluare.

Buna ziua! Sunt jucator amator din Piatra Neamț si as dori sa ma inscriu in cantonamentul de la Sovata.Va rog sa-mi dati detalii despre modalitatea de inscriere.Va multumesc.

jhon a spus:
Buna ziua! Sunt jucator amator din Piatra Neamț si as dori sa ma inscriu in cantonamentul de la Sovata.Va rog sa-mi dati detalii despre modalitatea de inscriere.Va multumesc.
Buna ziua.
Pe acest topic. Particip: Nume - Prenume, tel., e-mail.

1.vlasceanu ionut,
2.nicu kenobi
tel.contact-0740.76.00.92
e-mail:vlasceanuionut(at)yahoo.com

doki a spus:
jhon a spus:
Buna ziua.
Pe acest topic. Particip: Nume - Prenume, tel., e-mail.
As vrea sa stiu care ar fi numarul de participanti limita. Imi place foarte mult ideea si ma intereseaza.

doki a spus:
Scoala de vara de tenis de masă - Sovata - a 2-a editie
.........
Va asteptam cu drag !
Nu va suparati, dar as vrea sa vad un filmulet cu locul unde vom juca tenis, mesele, sala etc.In special asta ma intereseaza

Nu uitati ca un loc este castigat la tombola de Andrei Dan - Piatra Neamț , inca de anul trecut.

BUCUR ALIN ADRIAN
0723698418
ropegaso(at)orangemail.ro

Anghel Ionut a spus:
Nu va suparati, dar as vrea sa vad un filmulet cu locul unde vom juca tenis, mesele, sala etc.In special asta ma intereseaza
Accesati pagina http://www.konnertfilm.ro/av/Andris/
si descarcati fisierul Andris_asztalitenisz.mpg (pozitia a 2-a).
Vizionati cu WMplayer, VLCplayer, RealPlayer sau SMplayer.

marius a spus:
Nu uitati ca un loc este castigat la tombola de Andrei Dan - Piatra Neamț , inca de anul trecut.
Da, stiu.
Au fost doua premii, un cantonament la Munchen si unul la Sovata. Andras si Olga au toate datele.

doki a spus:
Anghel Ionut a spus:
Accesati pagina http://www.konnertfilm.ro/av/Andris/
si descarcati fisierul Andris_asztalitenisz.mpg (pozitia a 2-a).
Vizionati cu WMplayer, VLCplayer, RealPlayer sau SMplayer.
mul?am ptr filmuletul cu sala. e intradevar frumos locul

Dragomir Paul a spus:
doki a spus:
http://www.pingpong.hu[/url]http://www.pingpong.hu/pdf/Internationa ... s_2010.pdf
Programul lor (in linii mari):
Luni, marti, miercuri si joia 2 antrenamente de cate 2,5 ore. Vinerea are loc un miniturneu intre participanti, in grupe separate dupa nivelul de joc al fiecarui participant. La fiecare partida asista un antrenor, si ii da sfaturi jucatorului care a pierdut setul.
Primele 30min.: fiecare sesiune de 2,5 ore incepe cu o incalzire de 5min. dupa care se trece la contre f/h (5min. 1R, 5min. 2R+2M), contre b/h. (5min.) dupa care TS cu schimbarea jucatorului activ (10min. in total).
Urmatoarele 90min. tematica zile: 3 jocuri de sistem (15min. ca jucator activ, 15min. ca jucator pasiv). Fiecare exercitiu este prezentat de doi antrenori, si totodata explica esenta exercitiului respectiv in cadrul unei partide unde/cum ne vom intalni cu cele exersate. Se explica si la ce trebuie sa ne concentam la exercitiul cutare (miscarea picioarelor, pozitionare, etc ...). In timpul exercitiului antrenorii umbla intre jucatori si ii corecteaza (priza, jocul de picioare, pozitie incorecta, etc ...)
Tot in acest interval de timp, jucatorii rand pe rand sunt chemati la multiball (cca 20-30min.), unde un antrenor se ocupa doar de tine si in special exersati o tematica care dupa parerea lor e un punct slab in jocul tau.
Ultimele 30min.: totdeauna un joc pe puncte. Ex. o partida unde poti da numai contre - fara TS si US. Un alt exemplu o partida doar pe partea dreapta a mesei si numai cu f/h. Sunt "n" variante.
In linii mari, asa se desfasoara cantonamentele antrenorilor Karsai/Aranyosi (munca lor este ajutata de inca 6 antrenori/jucatori pro). Defapt dupa cantonament ramai cu: identificarea automatizarilor proaste, ti se explica de unde vin greselile, cum le poti corecta, plus ti se alcatuieste un program pt urmatorii 6-8 luni (antrenament 4h/saptamana).
Cam asta dorim sa se faca si la Sovata din acest an.
Dle. Dragomir, inscrieti-va din timp pe lista :thumbup: , si ne intalnim in august :wave:

mircea.garaz a spus:
Cand sunt cadetii germani care este pretul cantonamentului?
Difera de pretul "cadetilor "de la noi?
Dupa ce i-am cerut sa separe cele doua categorii, nu am mai discutat pretul pt. prima saptamana. Si programul difera de cea ce dorim pentru amatorii din tara.
Nu l-am intrebat nici cat incaseaza de la copii germani.
Prima saptamana este recomandat pt cadeti/juniori. Daca doriti sa inscrieti un grup de tineri jucatori, va rog sa-l sunati: +49/16096229005. Sunt multe aspecte (varsta, nr. participanti, nivel de joc, etc ...) si discutati-le la telefon.

Re: Cantonament de tenis de masa - SOVATA - 22/27 August 201

Re: Cantonament de tenis de masă - SOVATA - 22/27 August 201

Buna ziua
Mai sunt locuri? Se ocupa repede?
Sunt si eu foarte interesat.
Va multumesc

Buna ziua!As dori sa stiu daca acest cantonament mai are loc;eu deja m-am inscris.

Aceeasi intrebare,
Multumesc.

si eu sunt tentat sa ajung in acest cantonament, daca o parte din neajunsurile de anul trecut se remediaza.
rezist la caldura din sala (in 22-27 aug n-o mai fi asa canicula ca in iulie 2009...), conditiile de cazare o sa le suport;
pe mine ma intereseaza in principal antrenamentele specifice, cu caracter indrumator, de corectare, tehnica si eventual ceva ponturi legate de strategie in functie de jocul adversarului impartasite din experienta lui feher si a olgutei (sau ceva sedinte video, intr-o sala de conferinte).
cele bune!

Foarte buna ideea.Am vazut si eu ca prin strainatate,citind pe forumuri,se practica acest gen de cantonamente.Problema la noi cred ca e una singura.....si mare.Banii.Sunt multi jucatori care ar dori sa participe,sa invete,sa se perfectioneze.Din cate am citit eu mai sus pt. 5 zile costa 125 euro + 16 pt cazare x 5 zile = 80 euro.Ajungem la suma de 205 euro pt. 5 zile,fara masa de seara.La acesti bani se adauga transport.In total se ajunge la aproximativ 10 milioane lei vechi,daca omul se deplaseaza cu autobusul si mananca sanwich-uri la cina.Pt. salariile din Romania e greu domnilor....e greu.Oare cat de mult poate creste nivelul de joc al unui sportiv dupa 5 zile de antrenament chiar si sub indrumarea acestor mari campioni ?

Back
Sus