TURNEU-B-AMATORI-CLUJ-NAPOCA-28.02.2010

• Autor subiect Autor subiect Guest
  • Dată creare Dată creare
Re: TURNEU-B-AMATORI-CLUJ-NAPOCA-28.02.2010

buna, sper ca mai sunt locuri, vreau sa inscriu doua persoane:
1. Ghise Sorin din Sibiu
2.Gheorghita Gabriel din Cluj-Napoca

Timpul daca va fi favorabil deplasari vom bifa si noi cei din Brașov.
Lista cu nr.de participanti va fi trasmis ulterior.
Multumim.
Sa auzim de bine. :thumbup: :wave:

domnu radu respect ceea ce faceti ..bine....nu cred ca ne tragem din aceeiasi oameni domnu....dece este corectat la dragos scoru se vede sters......asa ca vedeti oamenii care au tinut hartia la masa nu vorbim in nestiinta de cauza......pfoai ce m-am inervat.hai sa fim corect nu am adus acuzatii...la dragos de nu scrie retras ca la mine

CIOBANU GABRIEL-VATRA-DORNEI.
Ce conduita veti adopta in caz ca in ziua concursului se vor prezenta la sala un numar mai mare de 40 de jucatori?

PRIZA TOK a spus:
CIOBANU GABRIEL-VATRA-DORNEI.
Ce conduita veti adopta in caz ca in ziua concursului se vor prezenta la sala un numar mai mare de 40 de jucatori?
Cei inscrisi pe forum au intaietate.Apoi primul venit,primul servit.Si lista se incheie.

va salut pe toti. eu cred ca ar trebui sa percepti aceste concursuri un mod de a cunoaste oameni, nu sa va caiti pe voi pt unj punct in clasamentul general de parca ati fii topul mondial. revenitiva si bucurativa de miscare. bafta tuturor si distractie faina

si la ultimul concors nu am plecat. si nu am facut comentarii legate de scor si punctaje. nu imi pune in farfurie clasamentul, nici nu o sa-mi puna. poate ma confundati. am vazut ca s-a scris de bugnar ovidiu :P

Pai si ce, s-a scris de rau?
Eu am vazut ca s-a gresit ceva si am facut observatia, n-a zis nimeni ca mori de foame daca nu ti se dau punctele cuvenite.

mai sunt locuri ca armai fi cineva care sa se anscrie !

Back
Sus