Achizitionare paleta de inceput

maso9

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
37
Locație
Craiova
Salutare!
Am inceput sa joc tenis de masă si imi place foarte mult. Am o paleta butterfly timo boll silver care m-a costat cam 90 de lei. In ultima vreme m-am uitat pe net si am descoperit lucruri de care habar nu aveam cum ar fi ca are importanta vechimea cauciului si nu e tot una daca paleta mea e in magazin de o luna sau de un an si mai apoi am vazut ca multi isi fac singuri paletele din lemn+fete. Ce imi recomndati? Nu as vrea ceva foarte scump(la maxim 200 de lei daca s-ar putea). Exista persoane pe forum care lipesc fete?Ca eu nu cred ca m-as descurca... Si credeti ca va face o paleta mai buna o diferenta in cazul meu? Precizez ca sunt la inceput si nu am stil bine definit ca sa stiu ce fel de paleta mi-ar fi mai buna. Singura paleta cu care am jucat este cea pe care o am acum.
Multumesc!

Re: Achizitionare paleta de inceput

apeleaza la "tibi" sau la "valigti" sau la rasvan de la "tt-shop"...oricare din cei trei te poate ajuta cu ceea ce vrei tu...
oricum ca linie generala in prima faza se foloseste un lemn ALL+ cu niste fete de control, iar de acolo te decizi tu dupa un timp de joc daca vrei sa joci aparare sau atac sau combinat...si in functie de asta alegi alte fete care sa se potriveasca (si in unele cazuri si un alt lemn...desi aici nu e obligatoriu, poti ramane cu lemnul pe care il iei de la bun inceput)

am si yo o palete Yaping 3stele si vreau si yo niste detalii please!
nu am gasit nicaieri poate ma ajutati:P

Nu e buna de nimic.....exista amatori care trag mult acum de ei sa-si corecteze miscarile pentru ca au invatat topspin cu palete ca aia :( :( :(
Incearca sa faci un efort financiar(daca esti pasionat si iti place daca nu.......) si apelezi la unul din userii pe care ti i-a enumerat Kobalt.Te indruma ei de acolo :D

ce paleta mi-ati recomanda?
sunt dispus sa platesc pana in 100lei

Mi-e teama ca daca nu o sa fiti dispus sa investiti macar 250 lei, veti ramane doar un "fan al tenisului de masa". Sau poate face vre-o "minune", cineva de pe forum. :wink:

ADEVARAT,CAM 250 LEI,ESTE CELALALT ,, PRAG'' -MAI PROFI

da yo nu vreau ceva profesionist vreau ceva cu care sa joc de 4-5ori pe sap

aica sa fie umpic mai profi da nu chiar nu stiu cum sa zic ceva intre 100-300lei sunt dispus sa dau!
si ziceti-mi si firma

Ok...uite alta idee
Foloseste lemnul de la Yapingu ala(dai fetele jos cu tot cu burete tot,sa ai grija sa nu iei numai cauciucul)si pune-i 2 fete second hand pana in 100 de lei:D

haha voi inloc sa ajutati oamenii va bateti joc:))

Eu zic sa o luam altfel. La inceput, nu exista un stil bine definit, deci solutia este sa recomanzi ceva f decent din gama ALL+ - OFF-. Asa cum stim, exista echipament foarte bun cu care nu se da gres niciodata. As putea sa va dau un "cliseu" cu care ne-am obisnuit cu totii dar e mai bine sa consultati ofertele excelente cu care ne-a obisnuit dl. Tibi si dl. Valigti, profesionisti care ofera si executia paletei finite la un standard f inalt.

cine imi poate raspunde la 1 intrebare?
1)am vazut la palete sa aleg un tip "flared" shi "anatomic"
ce inseamna fiecare termen???
mS anticipaT

table_tennis.jpg

Asta ar trebui sa te lamureasca :wink:
Din cate poti observa FL (Flared) este corespondentul a ceea ce noi pe-aici numim maner CONCAV, iar AN (Anatomic)...ummm...cred ca vorbeste de la sine poza :thumbup:

as vrea sa stiu si to mai multe despre Paleta tenis de masă Adidas Rookie adik sa stiu despre spin viteza control si dak este buna de ceva k yo joc km 4ore pe zi si ash vrea sa shtiu dak ii buna pt asha ceva

sau dak nu e prea grozava acea paleta adidas imi puteti zice va rog o paleta pt jocul de spin
ms anticipat

Back
Sus