Re: Memorialul Andrei Cioran 2010
Alex.C a spus:
sper ca nu sunt singurul care a observat ironia din afirmatiile PROfesionistului Oancea Dan...
mai baiatule iara te bagi ca musca in lapte....
eu am vorbit cat se poate de serios...
la turneul de sambata eu am jucat in niste conditii cu totul speciale dar am tinut neaparat sa vin pt ca Andrei mi-a fost prieten si am copilarit impreuna...
sa nu intelegi acum ca eu caut scuze pentru ca m-a batut bebe...nicidecum...din contra felicitari lui a fost mai bun ca mine in momentul ala.... felicitari si domnului cu care am jucat al doilea meci din grupe...imi cer scuze ca nu i-am retinut numele...de fapt dansul a fost un adevarat domn pentru ca la scorul de 2-1 pentru el si vreo 8-2 cred, a atacat o minge dupa care a miscat masa spunandu-mi asta si dandu-mi mie punctul ala...de acolo s-a intors tot meciul si in acest fel am reusit sa ma calific din grupe...
in afirmatiile mele de mai sus nu a fost nici un pic de ironie si daca tu ai inteles asta ai niste probleme grave pe care ar fi bine sa ti le rezolvi...
ironic ai fost si iti repet...acum nu sunt profesionist pt ca in Romania nu poti fi profesionist(nu poti trai doar din ping pong)...
in plus sa fii profesionist nu inseamna neaparat ca trebuie sa fii cel mai bun...eu am fost pentru ca am trait doar din asta....
tu in ultimul timp ti-ai luat niste harfe de mare jucator si nu te mai suporti nici tu...
am citit si ce ai scris in alt topic spunand ca normal tu esti locul 2 moral pentru ca ai pierdut la chistoc 3-2 si ca l-ai condus cu nu stiu cat....hai sa-ti spun ceva...tu nu o sa te poti compara niciodata cu chistoc chiar daca vreodata ai sa reusesti sa-l bati...ar trebui sa fii mai respectuos fata de cei care sunt mai in varsta ca tine ,dar asta tine de cei 7 ani de acasa...
el stie atat de mult ping pong cat tu nu o sa inveti in 10 vieti...n-am vazut in viata mea atata grandomanie la un om si cateodata esti la limita penibilului...
asta e problema ta!!!