Memorialul Andrei Cioran 2010

Re: Memorialul Andrei Cioran 2010

1. Oancea Ionut
2. Cazacu Alexandru
3. Postoaca Gabriel
4. Manescu Mihai
Consolare:
1. Dasoveanu Liviu
2. Ghinea Stefan
3-4. Lupu Miriam si ....

Clasamentul primilor 29 este:
1 Oancea Ionut
2 Cazacu Alexandru
3 Postoaca Gabi
4 Manescu Mihaita
5 - 8 Cioran Sorin
5 - 8 Pantelimon Gabi
5 - 8 Daescu Cosmin
5 - 8 Durdun George
9 - 16 Marin Vlad
9 - 16 Oancea Dan
9 - 16 Trifu Bogdan
9 - 16 Craioveanu Mihai
9 - 16 Parvu Mihai
9 - 16 Bodeanu Mihai
9 - 16 Dadechin Eugen
9 - 16 Ciobanu Alex
17 - 32 Fratea Aurel
17 - 32 Chiru Paul
17 - 32 Leorda Rares
17 - 32 Parvu Mircea
17 - 32 Rogoz Nicoleta
17 - 32 Giol Mihai
17 - 32 Enciu Alexandru
17 - 32 Soare Valentin
17 - 32 Cojanu Ciprian
17 - 32 Motoroi Costi
17 - 32 Florescu Doru
17 - 32 Corcoz Costin
17 - 32 Constantinescu Marius
17 - 32 Sebe Adrian
17 - 32 Ciopaca Doru

La turneu au participat 133 de jucatori, din care 18 legitimati, vreo 110 amaturisti si cativa copii de la cluburi din capitala.
A fost un turneu bine organizat, pe care gazdele noastre ( Clubul ACTT BUcuresti) l-au pregatit cu atentie si l-au tratat cu seriozitate, atat ca organizatori, cat si ca participanti. Numai privind clasamentul, simti un fior vazand alaturi de cei mai buni jucatori din campionatul intern si multi participanti din Amatur, care si-au incercat limitele, cativa reusind, chiar rezultate notabile: Bogdan Trifu-Ciprian Cojanu 3-2 (in saisprezecimi), Mihai Bodeanu -Dan Oancea 3-1 (in grupa superioara) si Mihai Bodeanu- Gabi Pantelimon 2-3 (in optimi) dupa un meci pe muchie de cutit.
Fondurile care s-au strans din incasarile turneului au fost donate de catre organizatori mamei lui Andrei Cioran, o doamna vizibil emotionata de gestul celor 133 de participanti la Memorial.
Multumim d-lui Laurentiu Tigau, lui Ionut Seni si intregii echipe ACTT, pentru ocazia oferita de a ne intalni, de a ne imprieteni, precum si pentru promisiunea ca ne vom reintalni cat de curand!

Tinand cont de rezultatele acestui turneu consider ca regulamentul Amaturului ar trebui modificat pentru a da posibiliatea primilor 10 din circuit de a-si masura fortele cu cei care joaca in diviziile campionatului national...Diferenta de valoare nu este atat de mare precum credeau multi dintre voi si consider ca aceasta ar putea fi un prim pas pentru organizarea de turnee pentru toti cei care iubesc acest sport...Colegii mei de echipa ar fi onorati sa-si poata masura fortele cu cei mai buni dintre amatori(leorda rares,alex ciobanu,etc)

Eu am avut meciuri foarte grele in grupele superioare ale acestui turneu si m-am calificat cu foarte mari emotii...Consider ca aceste turnee ar ajuta foarte mult legitimatii deaorece astfel ar putea avea foarte multe meciuri si si-ar putea pastra forma pentru competitiile in care sunt angrenati cat si amatorii pentru ca incet ,incet pot progresa...Haideti sa fim toti o familie pentru ca toti avem acelasi scop pana la urma...iubim tenisul de masa

I-auzi Rares ! Te cauta profesionistii...

Eu iti doresc sa te gaseasca... profesionistele !

sper ca nu sunt singurul care a observat ironia din afirmatiile PROfesionistului Oancea Dan...

Da de unde, Oancea este ironic numai cand vorbeste despre Durdun, in rest este cat se poate de serios :).

Alex.C a spus:
sper ca nu sunt singurul care a observat ironia din afirmatiile PROfesionistului Oancea Dan...
mai baiatule iara te bagi ca musca in lapte....
eu am vorbit cat se poate de serios...
la turneul de sambata eu am jucat in niste conditii cu totul speciale dar am tinut neaparat sa vin pt ca Andrei mi-a fost prieten si am copilarit impreuna...
sa nu intelegi acum ca eu caut scuze pentru ca m-a batut bebe...nicidecum...din contra felicitari lui a fost mai bun ca mine in momentul ala.... felicitari si domnului cu care am jucat al doilea meci din grupe...imi cer scuze ca nu i-am retinut numele...de fapt dansul a fost un adevarat domn pentru ca la scorul de 2-1 pentru el si vreo 8-2 cred, a atacat o minge dupa care a miscat masa spunandu-mi asta si dandu-mi mie punctul ala...de acolo s-a intors tot meciul si in acest fel am reusit sa ma calific din grupe...
in afirmatiile mele de mai sus nu a fost nici un pic de ironie si daca tu ai inteles asta ai niste probleme grave pe care ar fi bine sa ti le rezolvi...
ironic ai fost si iti repet...acum nu sunt profesionist pt ca in Romania nu poti fi profesionist(nu poti trai doar din ping pong)...
in plus sa fii profesionist nu inseamna neaparat ca trebuie sa fii cel mai bun...eu am fost pentru ca am trait doar din asta....
tu in ultimul timp ti-ai luat niste harfe de mare jucator si nu te mai suporti nici tu...
am citit si ce ai scris in alt topic spunand ca normal tu esti locul 2 moral pentru ca ai pierdut la chistoc 3-2 si ca l-ai condus cu nu stiu cat....hai sa-ti spun ceva...tu nu o sa te poti compara niciodata cu chistoc chiar daca vreodata ai sa reusesti sa-l bati...ar trebui sa fii mai respectuos fata de cei care sunt mai in varsta ca tine ,dar asta tine de cei 7 ani de acasa...
el stie atat de mult ping pong cat tu nu o sa inveti in 10 vieti...n-am vazut in viata mea atata grandomanie la un om si cateodata esti la limita penibilului...
asta e problema ta!!!

Domnul care merita premiul Fair Play este Radu POPA din Deva!
Draga Patrick! Nu ar trebui sa te superi pe cei care, cunoscandu-ti stilul din mesajele anterioare, si-au luat masuri de siguranta!
Am urmarit grupa in care ati jucat si toate meciurile din grupa au fost foarte echilibrate; Bebe si Radu sunt printre cei mai buni din Amatur, iar Banaru creste la fiecare turneu; iar faptul ca nu te-ai antrenat o buna perioada de timp a echilibrat fortele.
Orice amaturist poate participa la orice turneu OPEN, nu este nici o opreliste, iar ideea de organizare a unor turnee OPEN chiar o punem in practica, urmatoarea incercare ar putea avea loc in aprilie, vrem sa legam turneul de la Pitești (organizat de D-l Florin Toma) de un OPEN organizat de D-l Petrescu care ar putea avea loc duminica la MIOVENI si unde ati putea participa!

Back
Sus