Tenis de masă: România - Italia (live) GSP TV

Re: Tenis de masă: România - Italia (live) GSP TV

Marti, 2 martie, de la 19.00, GSP TV transmite in direct confruntarea dintre romania si Italia la tenis de masă feminin, meciuri din Liga Europeana. Echipa Romaniei include numarul noua european, Eliza Samara, si numarul 12 european, Dana Dodean, sportive care in 2009 au facut parte din echipa care a invins Italia in Campionatul european.

In ce oras se disputa intalnirea?

Stie cineva unde as putea vedea online GSP TV? Sunt client upc..... :(
Last edit: normal ca am gasit http://www.gsptv.org/ si imi merge si pe mac chiar daca nu am instalat plugin-urile lor :)

Incredibila Berni ! Szocs Bernadette este viitorul ! Jos palaria ! :clap:

harciu a spus:
Incredibila Berni ! Szocs Bernadette este viitorul ! Jos palaria ! :clap:
Dar tu porti palarie cand te uiti la televizor la tenisul de masa,incat la final ai fost nevoit s-o "dai pe jos"? :lol: :clap:

M-o impresionat fetita asta ! Cat tupeu,atitudine,mandrie...cum striga dupa fiecare punct ! Mai rar ai ocazia ca roman in ziua de azi sa te mandresti cu sportivii tai ! (oare macar stie romaneste? :biggrin: )

Felicitari fetelor !!! :clap: :clap: :clap:
La baieti stie cineva rezultatul? :thumbdown:

BRAVO FETELOR! toate 3 exceptionale........la fete in Europa avem viitorul asigurat si Felicitari si lui Betty pt. comentariu si sa nu uitam ca a amintit si de *miscarea* AMATOUR......

Daca am pierdut transmisiunea in direct, unde as putea sa vad si eu meciurile. Stie careva ??? :D

Pentru cei interesati daca Berni stie Romaneste , Va anunt ca stie. Si ce ar fi daca nu ar sti??? datorita acestor persoane cu asemenea intrebari peste cativa ani va juca pentru Norvegia. Fratele lui este suspendat de FRTM si nu mai joaca pentru ROMANIA. DE CE nu intrebati daca Calin(Kalinikos) Creanga mai stie romaneste???????????????? Nu cred ca este criteriu eliminatoriu sa sti romaneste pentru a participa in nationala Romaniei.

las ca stie Chen Weixing "austriaca" sau He Zhi Wen spaniola :biggrin:
In alta ordine de idei , scrie undeva pe vreo agentie de stiri sau ziar online de performantele de ieri ? Cred ca Mutu are intaietate desi e zero ca performante pe langa tenismenii nostri :thumbdown:

Am vazut dimineata la stirile de la ora 7 pe Realitatea, cu imagini de pe gsp tv, nu mi-a venit sa cred...

Este suspendat de federatie pentru ca a plecat in Germania alaturi de Adrian Crisan.(Ochsenhausen). Clubul nu l-a suspendat insa federatia da. La nationalele Romaniei din cate stiu va participa. Peste cativa ani vom vorbi de fratii Szocs , ca au jucat odata pentru Romania......
Din informatii sunt sanse mari sa joace ambii in Norvegia, sau Berni pentru Norvegia si Hunor pentru Germania. Se pare ca si in materie sportiva ca si in cea biblica..."nimeni nu poate fi profet in tara sa"..... Eu totusi sper sa nu am dreptate.

Back
Sus