ANUNT FOARTE IMPORTANT

Va anunt ca sportivul George Durdun va participa,impreuna cu echipa SPARTAC BUCURESTI la Campionatele Nationale de seniori ce se vor desfasura la sfarsitul acestei saptamani la Arad..Va informez ca pentru el transportul, dus este platit de club(intors nu se stie...depinde doar de comportamentul lui),cazarea, sunt sanse de 50% sa fie suportata tot de club, iar pentru mancare trebuie sa se descurce singur.
Dupa toate divergenele avute in ultima perioada sunt sanse de 87% ca sportivul sa se impace cu toti ceilalti colegi,cat si cu conducerea clubului, si exista posibilitatea de 30% ca el sa evolueze in celelalte etape din acest retur..
In acest caz el numai poate participa in Campionatul Amatur..
Va voi tine la curent in continuare...

Re: ANUNT FOARTE IMPORTANT

S-a confesat,spunandu-mi ca ii pare rau pentru toate discutiile care s-au iscat din cauza lui si ca se simte vinovat si mai ales dezamagit pentru ca nu a fost acceptat in circuit...Eu am incercat sa-l ajut DIN NOU,facandu-i lobby pe langa conducerea clubului..

1. De ce este asa "FOARTE IMPORTANT" anuntul asta ?
2. Iar incepe un thread asa la bascalie in care ni se spune ca s-a facut misto de noi?
3. George Durdun are cont pe forum. Ar putea sa zica el ce are de zis , nu sa se inceapa threaduri de astea trollo-patetico-bascalioase.

mandrubogdan a spus:
deci nu mai poti zice nimic pe forum asa "off-topic" ca esti troll?
Bogdan, e vorba de inceput un topic care are ca scop inflamarea spiritelor fara nici un rost util decat asta . Nu mai tii minte threadul de acu catva timp , tot in legatura cu George in care toti cei ce postam eram luati de fraieri?

Salut,...va anunt ca acum am intrat in loc sebes...pana acum totul a decurs normal si am reusit sa comunicam cu george...pe autostrada am oprit la un omv unde am alimentat masina si am mancat cate un sandwisch...va voi tine la curent incontinuare.

Da' o cafea sau un suc n-ati consumat? Sa nu uitam, totusi, amanuntele, ele pot fi foarte importante la un moment dat.

CIOACA nu a consumat suc sau cafea intre BRASOV si PITESTI dar totusi a oprit iar cazul a ramas nerezolvat cu toate amanuntele.

Ma baieti ma .. ma uimiti mai .. ce topic ! Tare domle' !
As fi vrut sa stiu daca sandwichul a fost bun , nu ati zis nimc de el , offf... :wtf:

Eu zic sa ne concentram asupra cafelei. Poate pierde George toate meciurile, da vina pe coechipieri ca nu l-au lasat sa bea nici macar o cafea pe drum, apoi se cearta din nou si retrogradeaza iar in Amatur.

Totul s-a terminat...Sansele sa se impace cu colegii mei au scazut la 32,4 % si sa mai joace in celelalte etape la 5,48%...
Mi-a INTERZIS sa ii mai pomenesc numele pe forum si de acum inainte cand o sa mai scriu despre el o sa folosesc CACNNPFS...
A fost foarte nervos pe toata durata concursului si cred ca noi toti am fost de vina pentru acest lucru...
Eu i-am vrut numai binele dar el a inteles altceva si......numai suport...Va rog sa intelegeti ca numai depinde de mine si nu-l mai pot ajuta cu absolut nimic...As vrea sa pot schimba ceva, dar????!!!!!
legenda:
CACNNPFS = CEL AL CARUI NUME NU POATE FI SCRIS

modificare legenda:
CACNNPFS = CEL AL CARUI NUME NU POATE FI SCRIS= D&G=DURDUN GEORGE(PROMIT CA A FOST PENTRU ULTIMA OARA)
...

Eu am baut...ei nu au vrut...gabi a baut un red bull,ciprian un pepsi si george o cola la cutie pentru ca la OMV era oferta...la un sandwich cu snitel de pui primesti o cutie de cola gratis...foarte bun sandwischul ...ar trebui sa-l incercati

Back
Sus