AmaTur: Turneu A+ Cheile Grădiștei, jud. Brașov, 7-8 august 2021

Se retrge, cu regret, Vaireanu Danut Ionel, București, Avansați, ajuns pe lista de așteptare. Mulțumesc mult, baftă celor care au prins loc.

In cazul in care nu prind lista de la open, imi exprim dorinta de a juca la Elite, vad ca am mai multe sanse

Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk

Bună ziua!

Vă informez că la acest turneu se respectă strict regulile privind dovezile anticovid (test negativ sau certificat vaccinare). Pentru eventualele surprize am luat în calcul testarea rapidă la fața locului cu 25 lei/test, în limita a 50 pers, dar să nu vă așteptați să începem turneul la ora stabilită, intru-cat cei care nu au dovada pregătită au de asteptat, nu pot să estimez cât. în concluzie rog înțelegere si răbdare.
Repet, nu se intră în sală fără o dovadă anticovid. In sală se intră numai după ce primiți brățara specifică participării la acest turneu.

La Hotel Sport din Complexul Cheile Grădiștei s-au deblocat 10 camere. Vă pun la dispozitie un nr tel. ( Alin 0727731613), ... precizati ”turneul de tenis”.

Cei care doresc să încerce si alte variante/prețuri, puteți încerca la Moeciu de Sus, jud. Brașov, sunt multe pensiuni, dar nu lăsați pe ultimele zile decât dacă locul din clasament este nesigur pentru participare. Pe data de 30 închidem listele pentru înscrieri, rămân numai retragerile si urcușul către lista principală cu prioritatea celor existenți în lista de asteptare.

Cât despre suplimentarea locurilor, (6/masă în loc de 5/masă) , nu pot să mă pronunț acum, ci numai după ce primesc un răspuns de la proprietarul sălii. Ințelegerea este de 100 pers/zi (...noi mai avem si ?nsoțitori).

La Hotel Sport din Complexul Cheile Grădiștei s-au deblocat 10 camere. Vă pun la dispozitie un nr tel. ( Alin 0727731613), ... precizati ”turneul de tenis”.

Cei care doresc să �ncerce si alte variante/prețuri, puteți �ncerca la Moeciu de Sus, jud. Brașov, sunt multe pensiuni, dar nu lăsați pe ultimele zile dec�t dacă locul din clasament este nesigur pentru participare. Pe data de 30 �nchidem listele pentru �nscrieri, răm�n numai retragerile si urcușul către lista principală cu prioritatea celor existenți �n lista de asteptare.

C�t despre suplimentarea locurilor, (6/masă �n loc de 5/masă) , nu pot să mă pronunț acum, ci numai după ce primesc un răspuns de la proprietarul sălii. Ințelegerea este de 100 pers/zi (...noi mai avem si �nsoțitori).
Atentie pt cei care vor sa rezerve, disponibilitatea la hotel Sport este doar pt o noapte, sambata spre duminica. Am sunat eu acum sa intreb. Eu raman cu rezervarea din celelalte hoteluri din complex. Pretul este mai mare dar au disponibilitate pt mai multe nopti.

Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk

Back
Sus