Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Atentie pt cei care vor sa rezerve, disponibilitatea la hotel Sport este doar pt o noapte, sambata spre duminica. Am sunat eu acum sa intreb. Eu raman cu rezervarea din celelalte hoteluri din complex. Pretul este mai mare dar au disponibilitate pt mai multe nopti.La Hotel Sport din Complexul Cheile Grădiștei s-au deblocat 10 camere. Vă pun la dispozitie un nr tel. ( Alin 0727731613), ... precizati ”turneul de tenis”.
Cei care doresc să �ncerce si alte variante/prețuri, puteți �ncerca la Moeciu de Sus, jud. Brașov, sunt multe pensiuni, dar nu lăsați pe ultimele zile dec�t dacă locul din clasament este nesigur pentru participare. Pe data de 30 �nchidem listele pentru �nscrieri, răm�n numai retragerile si urcușul către lista principală cu prioritatea celor existenți �n lista de asteptare.
C�t despre suplimentarea locurilor, (6/masă �n loc de 5/masă) , nu pot să mă pronunț acum, ci numai după ce primesc un răspuns de la proprietarul sălii. Ințelegerea este de 100 pers/zi (...noi mai avem si �nsoțitori).