Re: Echipament STIGA
nu e vorba de calitate,poate oarecum de marketing ...dar numai verbal,pe acest forum,altfel recunostinta mea pentru gestul benevol al unei persoane cum rar intalnesti azi,de a promova o marca ( Stiga in speta) pe acest forum,este si va fi pusa la loc de cinste,pentru totdeauna
...si gestul,dar mai ales omul.
apoi..
este vorba in primul rand de marca,eu cand jucam la 8-9 ani ping-pong,pe treptele blocului,cum se intampla pe vremuri ( cine este din generatia mea sau pe acolo...) stim bine cum am inceput cu totii acest hobby care ne uneste ( sau nu

),aveam palete chinezesti/tocatoare le ziceam,dar tanjeam dupa un "butterfly"...habar n-aveam ce-i aia ,credeam ca arata altfel :lol: ,erau povesti despre asa ceva...in fine.
Butterfly inseamna peste 50 % din piata mondiala de tenis masa.
eu m-am "nascut" cu butterfly

...ma rog,dupa paletele pioneer si celebra meteor.
Toata lumea a preluat o mosternire,chiar si "auditiva" si o duce mai departe;Stiga,pentru marea masa a jucatorilor amatori,cu acces la acest forum,este mai putin cunoscuta,poate si datorita faptului ca nu interactionez zi de zi cu cei de aici.
Toti dealerii din Romania,mici sau mari,platitori de tva sau nu,vand mai multe marci,cu exceptia noastra si probabil Andro ( aici nu cunosc,doar banui,este vorba cred de cei de la andro.ro) la fel probabil si Dr Neubauer,prin Dl Leorda,pe care n-am avut inca placerea sa-l cunosc personal.
Daca observam cu atentie,fiecare dintre cei care aduc prin propriile eforturi echipamente tm. ,dupa un timp,se axeaza pe o anumita marca

- sufleteste ...fie ca este vorba de Xiom,fie ca este vorba de Donic...de ce nu si de Joola .
( tibhar nu se pune,ca aduce "federatia" :lol: si se "distribuie" prin firma de la buzau,a presedintelui frtm )
bref...probabil si marketing deficitar pe acest forum ,in sensul ca nu-mi promovez regulat noutatile,produsele si nu in ultimul rand promotiile,dar nu asta conteaza,pana la urma vindem Stiga...marca de prestigiu ,foarte apreciata pentru lemnele ei de un feeling aparte ,iar mai nou ,dar fara sa fi avut o mare traditie ...cel putin de imagine,daca nu si de promovare,la fete de paleta,acum fiind insa o problema rezolvata,dar nu de foarte multi ani si care se va consolida in timp prin calitatea constant buna ,dar mai ales prin gradul de acceptabilitate al generatiilor care vin din urma si carora daca nu le vei da un produs de top si in acelasi timp cu o plaja mare de exprimare in joc,vor cauta mereu altceva,iar procentul va fi desigur cel binecunoscut,adica bty > 50 %,restul de 7-8 marci,la bataie