AmaTur: Turneu A+ Cheile Grădiștei, jud. Brașov, 7-8 august 2021

La Elite intra pe lista de asteptare
1. Grosu Alexandru, Botoșani, 332 - 28.17 - O

Buna ziua,
Mă înscriu și eu la un test rapid, sâmbătă dimineață. Daca e nevoie, pot aduce și test rapid, sigilat, cu data termenului de garanție înscrisă.

Cu părere de rău, primiți 2 pct penalizare. Cei de pe lista de asteptare ar fi apreciat mai mult dacă retragerea era anunțată la timp.

Din cauza unor probleme digestive de ultima ora sa retras Alex ,pot sa confirm eu ,se mai întâmplă, sa te faci bine Alex ,dacă era ok cu siguranta venea ,ne bucuram de prezenta lui e un jucător f bun.

Se retrage Caraus Sorin de la Avansati si Boznea Daniel de pe lista de asteptare de la Open ,ambii din Deva.Un turneu reusit va doresc

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Acum văd, la intrare in Complex se plăteste 20 lei parcarea. Cei care au cazare primesc reducere de 20 lei, la recepție.

Acum văd, la intrare in Complex se plăteste 20 lei parcarea. Cei care au cazare primesc reducere de 20 lei, la recepție.

Fiecare intrare este 20 de ron?
Stiti destul de bine ca la sala nu poti cumpara nimic, daca cobor sa cumpar o sticla cu apa sau un pachet cu biscuiti trebuie sa platesc iara 20 de ron?
Va rog sa clarificati.
Merci!

Back
Sus