Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Domnule Alex si eu stau in Campina dar nu am unde sa joc..merg la mislea acolo am o masa unde jucam cativa prieteni...as fi interesat sa vin sa joc si eu cu voi..unde jucati dumneavoastra??allecsut a spus:Cluburi nu sunt ,dar tenis se joaca in fiecare week-end de la 10 -14. Da-mi mp si vorbim cand vrei sa vii la un tenis.
Ar fi un lucru extraordinar pt Campina,eu stau de 2 ani in Campina,si e nasol ca nu exista cluburi cu inchirieri mese..dar sa fie un club profesionis ar fi si mai bine...spor la treabagabi gabi a spus:Sper sa reusesc sa fac ceva in aceasta directie, nu de alta dar incerc sa vad daca pot gasi un sponsor, cineva care sa investeasca in acest sport.
Daca ma poti indruma intr-o anumita directie, nu de alta, dar nefiind din Campina, nu prea cunosc mare lucru.
Poate ma ajuta cineva cu cateva nume de fime, companii sau persoane cu care pot sta de vorba in aceasta directie