Caut partener Constanța!

tzunny a spus:
Salut!
Sunt Ionut, 23ani, proaspat inginer si sunt din Constanța. Pot spune ca sunt printre cei mai amatori din toti userii acestui forum. Imi place acest sport, pe care il practic cu multa placere. Am rasfoit acest forum si nu-mi vine sa cred cat de complex este.
As vrea sa joc si eu cu voi, constantenii, desi stiu ca voi pleca invins, macar voi invata multe..
Astept raspuns!
Salut Ionut, suna-ma la 0726 686175 sa ne intilnim.

Erau vreo cateva mese la Complex Cleopatra,in spatele teatrului de vara, dar avem sala cu patru mese bune unde jucam de 3 ori pe saptamana L,Mi,V de la 19.30.Sunati-ma cand ajungeti. Vorbim la Memorial pe 23 unde cred ca voi ajunge.

Re:

Re:

Aurel Fratea a spus:
Erau vreo cateva mese la Complex Cleopatra,in spatele teatrului de vara, dar avem sala cu patru mese bune unde jucam de 3 ori pe saptamana L,Mi,V de la 19.30.Sunati-ma cand ajungeti. Vorbim la Memorial pe 23 unde cred ca voi ajunge.
Unde este sala asta de care vorbiti? Mai tineti aceste intalniri?

Re: Caut partener Constanța!

Salut
V-am gasit si eu astazi pe net cautind informatii despre tenisul de masa.
Sint un fost jucator de tenis de camp ce in timpul liber juca si `ping pong`.
Ca si nivel sint mediu (cred eu) dar va trebui sa imi reintru in mina deoarece nu am mai jucat de 5 ani.
Am 2 intrebari in Constanța in afara de Casa Feleac sint si alte locuri unde se poate juca din ce imi amintesc acolo parca spatiul nu este un punct forte.
In prezent am citiva invitati din Spania pe care doresc sa ii invit Simbata sau Duminica la tenis.
Dar daca pe forum mai sint membri dornici de tenis astept un semn deoarece doresc sa progresez.

Salut. Sunt din Constanța si sunt nou pe forum. M-ar interesa daca mai sunt in CT jucatori amatori, d-astia la nivelul despre care vorbeste initiatorul topicului. Eu habar n-am la ce nivel sunt, poate incepator-mediu-modest (tehnic vorbind, ca practic joc tenis de cand ma stiu) si nu prea gasesc oameni de la care sa invat, dar sa fie si dispusi sa joace cu mine. Ma rog... stiti voi, eterna a problema cu diferenta de nivel. :biggrin:
Deci, mai sunt amatori in constanta? Da' nu d-aia... amatori doar cu numele, de care am intalnit sambata trecuta la sala de pe Oborului... :crazy:
Care s-au facut ca nu aud cand i-am intrebat ce-i aia iarba... Tati, eu am jucat prima data tenis cu "Fram ursul polar" ca paleta (nu glumesc, era o carte cartonata :lol: ), de unde sa stiu cat a evoluat tehnica... N-am inteles de ce era greu de aruncat 2 cuvinte sa inteleg si eu despre ce e vorba, ca nu suntem toti din generatia pentru care "low tech" inseamna un telefon care nu are GPS si HSDPA :lol: ...
Multumesc.
Toate cele bune.

Sa inteleg ca pe acest forumul nu (prea) mai intra constanteni? Avem vreun forum local si nu l-am gasit eu inca?
Sau grupurile sunt deja formate si nu mai e loc de inca unu'? Sau nimeni nu vrea sa joace cu cineva care scrie o postare ce contine cuvantul "incepator"? :wink:
Pai atunci reformulez: Aia cu "incepatoru" era pura modestie. Pot sa bat la tenis aproape pe oricare dintre voi. Acum e mai bine? :biggrin:
Toate cele bune.

Salut , nou prin zona , ca nivel ..un mediu...toata lumea are partener de joaca prin cta? ..eu am niste prieteni cam puturosi..drept pentru care..daca are cineva chef de "joaca" , asteptun semn ..merci frumos

Back
Sus