Re: Butterfly Timo Boll Platin Plus
Eu am luat ca prima paleta profi dupa ce am jucat ceva vreme - peste 1 an cu o paleta Schlager Gold, tot una de amatori si e bunisoara dar doar pt un nivel mic, mai sus nu prea te ajuta... cu indemanre poti face ceva treaba si cu asa ceva dar nu la un nivel care sa se apropie de una profi prea mult...deci prima paleta este Maze OFF cu fete Solcion 2.1 sm-am acomodat repede cu ea dar sunt moi cand dai mai tare in minge si arunca ceva mingea ceea ce uneori ma incurca...am luat niste fete chinezest sh de pe forum si le-am pus ep un lemn no-name deocamdata si mi se pare ca ma inteleg mai bine cu ele, sa vad si dupa ce o sa le pun si pe lemnul Maze cum merg. E am luat H2 nr 19 desi nu vad sa scrie 19 peundeva o fi ca e mai moale fata si elastica si G666 rosie...mie mi se par interesante pt ca sunt destul de ieftine mai ales sh-dar nu jucate mult, au spin f bun si mie mi se par mai usor de controlat pt ca daca nu dai tare nu arunca, nu sunt tension, cand dai tare au totusi viteza si daca dai bine si efect f mare; dezavantajul e ca sunt f grele fata de solcion dar cred ca o sa mai obisnuiesc. Am mai luat inca 2 fete dar nu am apucat sa le probez si nici lipici nu mai e acum, am fol speed pt ca e ieftin, sunt curios cu se comporta dupa o vreme si cum rezsta la uzura.
Eu cred ca oferta de lemne si fete chinezesti nu trebuie ocolita, un lemn bun este 729 Hinoki carbon si e ieftin,cam 120, mai poti gasi si fete sh bune aici si faci o proba apoi dupa vreme mai schimbi fetele ca lemnul nu cred ca ai avea de ce... eu nu as mai da f multi bani pe lemn si fete noi dar trebuie sa ai rabdare t fete mai ales si lemn nou sau sh dar nu peste 150-200 si ajungi la costuri rezonabile.