nitu serban
maestru
Felicitari Gabi Iacob!!!:clap::clap::clap:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
M-a batut ala micu de nu am stiut unde e masa.
Am plecat suparat, nici nu m-am gandit ca iau vreun loc.
Scuze organizatorilor !![]()
Să zic și eu cateva cuvinte..
Prima data vreau să felicit participanții si să le cer scuze că i-am stresat cu regulile pandemiei. Vă mulțumesc că m-ati înțeles deși mă asteptam la reacții agresive totul a decurs normal, a fost liniște, chiar dacă pe ici pe colo au fost mici discuții la intrare sau printre mese (stop sau nu tu servesti, etc) s-au rezolvat. Este normal să fie si câte o reacție mai impulsivă, suntem mulți , plus că nu toți suntem la fel. Eu mă declar mulțumit!
Echipa care mi-a stat alături , (nu vreau să mai dau nume, de teama că scap pe cineva, oricum se știe), a fost o echipă bine determinată, si merită toate recenziile pozitive pe care le-ați dat sau le dați.
Părțile negative le cunoaștem, nu le putem remedia, deși am încercat. Acum se cunoaște că în această locație mingea sare diferit, dar știm cu toții că nu prea găsești o locație care să semne cu alta, mai ales cu locația unde te antrenezi. Mai departe, lumina, deși era foarte luminată toată sala, s-au găsit vreo două lămpi care să ne strice confortul. Au mai fost si alte inconveniente, chiar dacă nu au fost majore, adică o h?rtie igienică care se termină și nu esti pe fază sau așteptatul la inscriere, nemultumirea față de testul rapid Covid, printatul certificatului, taxă parcare, etc. Știu, și în mare parte le-am știut de prima dată, în schimb cunosc și mă bucur că majoritatea s-a simțit bine. Am observat asta si din grupurile care s-au întâlnit sus în restaurant si nu au fost puține, erau mesele pline, fapt pentru care chiar dacă este ultimul turneul cu o asemenea participare (2021), măcar ne-am descărcat oareșcum de încătușarea zilnică. Trebuie să fim optimiști, altfeva nu ne-a mai rămas de făcut.
Mulțumim sponsorilor nostri, care au făcut echipă cu noi, ce să mai spun , pozele vorbesc.
Am avut un singur participant depistat pozitiv Covid. A fost oprit și trimis acasă, mai departe nu știu, in schimb m-a durut sufletul când am strigat numele lui la premiere, era ”lider județean” si nu am știut înainte, măcar dacă apucam să-i dau tricoul si medalia. Apropo, mai am câteva tricouri si medalii, vă rog să mă contactați să vedem cum intrați în posesia acestora (0722315757).
Marcel, sperăm că ai simțit ceea ce meriți, cu siguranță fiica ta Diana a primit toate emoțiile pe care le-am simțit și noi. Pentru cine nu știe, Diana Giosan a fost prezenta, ba chiar pe data de 16 oct a fost născută. Am promis lui Marcel, pe ultmiul său drum, că nu-l vom uita niciodată. Așa să facem!
Mai am multe de spus, dar mă opresc, mai ales că de la oboseală cine știe cum o dau de gard.
Păi măi Iulică, au fost turnee la care te "calificai" pe ultimul loc în clasament ( să te citez) și stăteai până stingeau organizatorii lumina și te dădeau afară cu forța. Acum când ai facut o treabă super notabilă la un super turneu, pentru care sincere felicitări și din partea mea, plecași supărat nevoie mare, fără a te vedea lumea pe podium, doar pentru că ăla micu l-a bătut p- ăla mare ( și bătr?n) de n- a văzut masa. Când te-oi sincroniza și tu, nu stiu!![]()
Nu cred ca este cineva, dintre cei care l-au cunoscut cu adevarat pe Marcel, care sa-l poata uita.Să zic și eu cateva cuvinte..
.......
Marcel, sperăm că ai simțit ceea ce meriți, cu siguranță fiica ta Diana a primit toate emoțiile pe care le-am simțit și noi. Pentru cine nu știe, Diana Giosan a fost prezenta, ba chiar pe data de 16 oct a fost născută. Am promis lui Marcel, pe ultmiul său drum, că nu-l vom uita niciodată. Așa să facem!
........
Drumul a fost performanță...restul cancan...:think: