Fete Sriver FX cu Schlager Precision OFF- sau Primorac OFF-

dragosvix

senior
Scor reacție
0
Vârstă
57
Locație
București si Pitești
Salutare,
Caut fețele Sriver FX - Sec Hand - pentru lemn Schlager Precision OFF- sau Primorac OFF- pentru prima paleta profesionala - pentru un incepator mai vechi.
Astept si alte sfaturi/propuneri

Re: Caut fețe Sriver FX second hand

Xiom Vega Euro. Control deosebit, spin exceptional, viteza medie spre mare!

Xiom Vega Europe sar mai tare decat Bryce si Sriver, eu n-am simtit nici un control deosebit.

daca iti faci prima paleta profesionala te sfatuiesc sa fii putin atent la fete. eu am bryce fx iar colegu meu are sriver fx , eu cand iau paleta lui in mana si joc cu ea majoritatea mingilor care cu bryceurile le pun pe tusa etc se duc afara , mie asa mi sa parut ca sriverul este prea rapid pt mine. bryceu imi da control . dar daca tu ai dat cu sriver si merge bine e ok. numai bine

....n-am dat cu nici o fața profi.....de aia caut unele second hand...mai ieftine...daca nu merg vreau sa le pot schimba

ionutpa800 a spus:
daca iti faci prima paleta profesionala te sfatuiesc sa fii putin atent la fete. eu am bryce fx iar colegu meu are sriver fx , eu cand iau paleta lui in mana si joc cu ea majoritatea mingilor care cu bryceurile le pun pe tusa etc se duc afara , mie asa mi sa parut ca sriverul este prea rapid pt mine. bryceu imi da control . dar daca tu ai dat cu sriver si merge bine e ok. numai bine
Bryce mereu va sari mai tare ca sriver fx :!: :!:
depinde de ce lemne aveti tu cu colegul tau din moment ce controlul de care aveai nevoie l-ai gasit in bryceuri si nu in srivere

Re: Fete Sriver FX cu Schlager Precision OFF- sau Primorac O

Re: Fete Sriver FX cu Schlager Precision OFF- sau Primorac O

Bryce arunca jos , iar Sriver arunca sus .
Bryce e mai rapid ca si Sriver fiind tensionata dar conteaza si ce am zis mai inainte.

Back
Sus