Turneu A 15 mai Valenii de Munte

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Re: Turneu A 15 mai Valenii de Munte

Jax a spus:
Allegro_tsk a spus:
DASOVEANU LIVIU [ OPEN]
Asa Liviule [Open]; acuma nu mai are nimeni nimic de zis...... sigur o sa joci la turneu asta :wink: :wink:
salut....
* pai sper sa nu mai fie de data asta.....data trecuta la pitesti am aflat tarziu de concurs , adica vineri , si s-a facut mare show......in fine , acum o sA JOC FOARTE DIFERIT.....
* lumea va vedea adevarata fata a jocului meu.....multi ar trebui sa-si rosteasca rugaciunile....vorbesc cat se poate de serios....
* CAZACU ma stie cum sunt atunci cand sunt suparat..... :))))) [ si culmea , sunt amator] ;)
respect....

Allegro_tsk a spus:
Jax a spus:
[quote="Allegro_tsk":2cdiefle]DASOVEANU LIVIU [ OPEN]
Asa Liviule [Open]; acuma nu mai are nimeni nimic de zis...... sigur o sa joci la turneu asta :wink: :wink:
salut....
* pai sper sa nu mai fie de data asta.....data trecuta la pitesti am aflat tarziu de concurs , adica vineri , si s-a facut mare show......in fine , acum o sA JOC FOARTE DIFERIT.....
* lumea va vedea adevarata fata a jocului meu.....multi ar trebui sa-si rosteasca rugaciunile....vorbesc cat se poate de serios....
* CAZACU ma stie cum sunt atunci cand sunt suparat..... :))))) [ si culmea , sunt amator] ;)
respect....[/quote:2cdiefle]
:lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: asa Liviule la Valeni, adauga si dorinta de joc care o aveai la Pitești si o sa iasa niste meciuri tari de tot :wink: :wink:

Din București:
PIETRIS NICOLAE-OPEN,
POPA MIHAI-OPEN,
NAVACIOIU MARIAN-OPEN,
GEORGESCU COSTIN-AMATORI,
CONSTANTIN GICA-AMATORI,
SZE MING YAU-AMATORI.

Din București
Silviu Niculae - Amatori
Dinu Gheorghe (Gigi Spin ) - Amatori
Am postat si mai devreme dar nu am specificat si am observat ca nu ma lasa sa modific mesajul asa ca am mai scris odata.

valentin soare a spus:
Din București:
PIETRIS NICOLAE-OPEN,
POPA MIHAI-OPEN,
NAVACIOIU MARIAN-OPEN,
CONSTANTIN GICA-AMATORI,
SZE MING YAU-AMATORI.
Georgescu si Sze ce medie/turneu au?

valentin soare a spus:
Din București:
PIETRIS NICOLAE-OPEN,
POPA MIHAI-OPEN,
NAVACIOIU MARIAN-OPEN,
CONSTANTIN GICA-AMATORI,
SZE MING YAU-AMATORI.
GEORGESCU COSTIN are media turneelor 17, deci joaca la open
SZE MING YAU are media turneelor 16, deci joaca la open

Negociere pentru cazare s-a efectuat doar la Pensiunea "VERA SI LIVIA",pret obtinut este 40 lei persoana cazare+mic dejun.La hotel CAPITOL nu s-a putut discuta din cauza,ca, la turneul precedent din octombrie 2009,domnisoara administrator s-a suparat ca nu a servit societatea dinsei meniul de la sala.In plus, celor care s-au cazat la Hotel CAPITOL a cerut sa se plateasca cafeaua de la micul dejun,desi era inclusa in pret.Pretul la Hotel Capitol este 120 camera cu pat dublu cu mic dejun inclus.Eu pot sa fac rezervari decat la Pensiunea "LIVIA SI VERA". :thumbup:

salut
NAE FLORIN CATALIN AMATORI(NOU)BUFTEA
PALALAU CEZAR STEFAN AMATORI(NOU)BUFTEA
PLUS ALTE SURPRIZE SI O MARE GALERIE

Regret ca nu pot veni.Inscriu totusi pe Cernoiu Cristian la OPEN si pe Dumitra David la copii.MULTUMESC! P.S. Daca neprevazutul apare vin si eu . :wave:

''Plus ca pe drumul spre salina este si o biserica, unica din tara pictata de Nicolae Grigorescu.'' SPUNE TOMITA
CU TOT RESPECTUL FLORIN DAR LA NOI IN COMUNA EXISTA O BISERICA,MAI EXACT IN SATUL MARGINENI DE JOS,CARE ESTE PICTATA DE NICOLAE GRIGORESCU...ESTE ADEVARAT CA NU E PREA CUNOSCUT ACEST LUCRU MAI ALES CA IN TIMP S-AU CAM DETERIORAT PICTURILE .ORICUM SUNT MINUNATE SI DACA AI DRUM VREODATA IN ZONA NU LE OCOLI. :thumbup:

Back
Sus