Fete si lemne pentru Fast Attack

adelin27

senior
Scor reacție
5
Locație
Târgoviste & Câmpina
Buna seara,as avea o intrebare pentru conoscatori,ma intereseaza niste fete si un lemn pentru fast attack,nu cu prea mult efect,joc mai mult stilul tras fara topspin...Am inceput cu un lemn Butterfly balsa Carbo X5 cu fete xiom vega europe si nu ma avantajau deloc fiind moi (Sponge Hardnes 3.0 - Medium-soft) si mingea astepta foarte mult pe paleta,foarte buna pentru topsin si de la semidistanta,le pui pe toate pe masa dar pentru un atac rapid fulgerator un pic cam moi,apoi am trecut la lemn TB ALC, un lemn OFF dar nu OFF++,foarte echilibrat cu fete Xiom Omega 1 Asia cu (Sponge Hardness 7.0 - Medium-hard) foart bune pentru stilul meu de joc,am incercat si fete xiom vega europe pe lemnul TB ALC dar degeaba,nu mi se potrivesc,muncesc mult mai mult decat cu unele hard..As vrea sa stiu daca exista fete speciale pentru trasul drept,daca sunt ceva recomandari,daca cineva mai joaca cu acest stil il rog sau va rog sa-mi comunicati si mie din experienta dumneavostra..ce lemn si fete sa aleg...cred ca as opta pentru un lemn OFF++ dar si cu ceva control (greutatea la mine nu conteaza,nu vreau fete respectiv lemne usoare)Ce marime sa aleg,ce imi recomamndati?? mai mici?? 1.9, 2.0 sau max???
Ce parere aveti de: -tenergy 05 sau 25 sau
-xiom vega pro
_xiom vega asia
Va multumesc tuturor si astept parerile dumneavoastra

Re: Fete si lemne pentru Fast Attack

Luminita Maritanu joaca doar drept,fara topspin si a folosit Tibhar Torpedo.

ALC e un lemn elastic indicat pentru topspin,pentru jocul drept sunt mai bune lemnele rigide gen Aria,Schlager carbon,etc.

..Stiga Clipper Wood cu fete de 1,8 sau cel mult 2,0, daca vrei doar drept incearca si ceva short pips..

Ok.deci la fete trebuie grosimi mai mici cu viteza ridicata si cu burete mediu-hard,si la lemne cred ca e acelasi lucru,un lemn gen Xiom Aria,sau Btf Schlager carbon fiind mai rigide (hard)..
la fete ce parere aveti de btf tenergy05 sau 25??sunt fete rapide si cu destul efect poate o sa incep sa dau si topspin mai in forta sau xiom vega pro respectiv vega asia acestea doua din urma fiind cu burete hard.

Din proprie experienta tenergy 05 nu mi se par prea bune la jocul drept.Ai putea incerca Sriver G3.

Xiom Vega Pro nu e rapid la loviturile drepte. Jucatorii care dau preponderent lovituri drepte, folosesc de obicei "sandwich". Si Luminita juca cu "sandwich" si "rupea" f multi topspinari.

Sandwich-urile merg si pe FH si pe BH?
Cum se comporta la 'receptia' topspinului?
Au si ceva spin in ele?
PS: Scuze Adelin ca intervin cu intrebari in topicul tau. Multumesc

Stati linistit domnule Anomis,intrebarile ma ajuta si pe mine,chiar astept un raspuns,discutam sa aflam cat mai multe informatii...multumesc domnule Aurel (Visco) si tuturor pentru sfaturile date,astept in continuare sfaturi,totusi as mai intreba pentru ca nu sunt sigur despre fetele tenergy05 sau 25 care sunt un pic mai rapide cum ar merge pe trasul drept???

Kiar asa repede s-a uitat de Bryce , Bryce FX ? 8)
Alte fete : Hammond , Torpedo , Torpedo Soft .
Iar la lemne carbonul e la putere . :thumbup:

anomis a spus:
Sandwich-urile merg si pe FH si pe BH?
Cum se comporta la 'receptia' topspinului?
Au si ceva spin in ele?
PS: Scuze Adelin ca intervin cu intrebari in topicul tau. Multumesc
Sandwichurile au un comportament interesant. Sunt oarecum slab afectate de efectele "inward", deoarece suprafata pips-urilor nu e prea aderenta, dar genereaza efecte "outward" destul de bune, deoarece "agata" marginile acestora. Sunt si ele de multe feluri, ca si fetele "inverted". Cu bureti mai tari, mai moi, pips-uri de diverse marimi si forme.

Pune pe un lemn Bty Schlager Carbon 2 fete Tibhar Sinus si vei obtine o adevarata racheta :lolno:

Cumpar Butterfly Schlager Carbon nou sau second,nelovit flared sau anatomic, MP sau tel: 0730221862

Cred ca mai mari sanse ai sa gasesti ceea ce cauti, daca deschizi un topic in sectiunea anunturi vanzare/cumparare
Succes

Sa stiti ca am gasit setupul potrivit pentru mine,am pastrat lemnul ALC care desi este mai elastic si recomandat pentru topspin are un control foarte bun,toate mingile intra pe masa,ma ajuta foarte mult la capace iar fetele din semnatura merg super,preferatele mele cu burete hard imi dau o viteza foarte buna...

Back
Sus