Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bună ziua , poate cineva de la categoria hobby din București sa ma i-a și pe mine de la Gara de Nord în jurul orei 15:00.
Dacă poate cineva va rog sa ma contactați 0770984586.
Mulțumesc frumos!
Va prinde loc pentru ca deja s au mai retras trei persoane și ar fi prima pe lista de așteptare. În cel mai rău caz ma retrag și eu și are loc, dar aproape sigur mai apar retrageri. La concursurile A+ contează locul în clasament, nu momentul înscrierii...Bună ziua! Nu înțeleg de ce ce Vlad Maria Victoria este pe lista de așteptare? Din câte îmi aduc aminte, am inscris o din timp. Va rog sa verificați!
Sunt șanse sa se suplimenteze locurile la fiecare categorie ..!!
Va prinde loc pentru ca deja s au mai retras trei persoane și ar fi prima pe lista de așteptare. În cel mai rău caz ma retrag și eu și are loc, dar aproape sigur mai apar retrageri. La concursurile A+ contează locul în clasament, nu momentul înscrierii...
Trimis de pe al meu SM-G996B folosind Tapatalk
Sunt inscris la Elite. Inital cand m-am inscris eram pe lista. Erau inscrisi aproximativ 60 jucatori. Acum apar pe listele de asteptare. Nu inteleg cum functioneaza. Din cate inteleg daca nu intru pe liste la Elite pot sa ma tranfer la Open? Va rog sa-mi explicati. Multumesc
Sunt inscris la Elite. ... Va rog sa-mi explicati. Multumesc
6. Marandici Ion, Bucuresti, 451 - 32.18 - O - cum se vede esti pe locul 451 in clasament si pe locul 6 pe lista de asteptare la Elite. Cand te-ai inscris erai pe lista principala, dar apoi pe masura ce s-au inscris jucatori cu loc in clasament inaintea ta (care au prioritate la inscriere), te-au trecut tot mai spre sfarsitul listei, pana te-au scos de pe lista principala si te-au trecut pe lista de asteptare. Asa e regulamentul.TopTenisArena...[FONT=Calibri a spus:ÎNSCRIEREA/RETRAGEREA PARTICIPANȚILOR:[/FONT]
- pe forum sau sms/whatsapp;
- prioritatea la înscriere: conform Clasament AmaTur la zi;
- ultima înscriere conform Clasament AmaTur - DUMINICA 06 MARTIE 2022, ora 21,00 dupa care "primul venit, primul servit";
- ultima retragere la toate categoriile Joi 10.03.2022, ora 21,00;