rasvan
organizator principal
Am dat exemplul Clujului poate din putina "rautate" dar recunosc ca pana la urma e si normal ca orasul gazda sa aiba rezervate cel putin doua echipe in afara acelora deja inscrise. Am gresit.
Insa, mi se pare normal, ca fiind un concurs pe echipe, sa primeze inscrierea echipei si apoi numarul lor. Adica sa poti inscrie o a treia echipa doar in momentul in care nu mai sunt cereri de la vreun judet pentru a doua inscriere iar jucatorul de la elite (in acest caz) sa faca diferenta doar pentru etapa de inscrieri la care se face referire (2,3,4).
Pentru ca daca pe viitor va fi doar aceasta regula de inscrieri, de la echipa 2 in sus vor avea drept de joc doar Bucuresti, Cluj si cred Iasi. Judetele mici (ex: Botosani) n-ar mai prinde loc cu a doua echipa niciodata. Si aici, noi ca jucatori individuali suntem un pic "lezati" pentru ca si acest concurs pe echipe este considerat concurs A+ unde in mod normal, cel putin doi/trei jucatori de la fiecare categorie ar fi prins un loc. Deci nu avem loc de participare. Cred ca n-ar fi rau daca s-ar disputa doua A+ in aceeasi zi (cel pe echipe si un al doilea), iar cei care n-au loc la echipe sa poata participa la cel de simplu.
Va doresc succes si scuze pentru interventii.
Mulțumesc frumos pentru mesaj.
În afară de prima etapă a înscrierilor când fiecare județ are câte un loc rezervat, acest lucru nu mai este valabil pentru cea de-a doua etapă când locurile, atâtea câte rămân după prima etapă, sunt câștigate de următorii cei mai bine clasați jucători.
Dacă priviți la lista cu înscrierile de până acum, județul Iași care probabil este în topul județelor cu cei mai mulți jucători înscriși în circuit, nu are în momentul de față două echipe care să fie în concurs.
Da, interesul pentru un turneu A+ este ridicat atât la individual cât și la echipe. Ideea este ca să creștem interesul față de turneele A și B, fiindcă participarea/organizarea acestora ne ajută să putem participa la turneele A+, fie ele individuale sau cel pe echipe.
Vă salut cu respect încă o dată!