toth laszlo
Coordonator Onorific
Re: Turneu A 15 mai Valenii de Munte
ceva rezultate domnilor si poze,cine cu cine se lupta
ceva rezultate domnilor si poze,cine cu cine se lupta
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Mootooroi e prieeteen cu nooi!!! :clap:Alex.C a spus:apropo ..BVVVV MA COSTI MAAAA ...ai jucat bine azi ... :clap:
a castigat un domn (63ani) din CAMPINA.se numeste ANDREI MOSTOVOI.eu am picat in grupa cu dinsul.a castigat toata grupa 5 cu victorii 3-0.parerea mea ,ca ar fi trebuit sa isi masoare fortele la open. :thumbup:Rada_Catalin a spus:Cine a castigat la amatori?
nu-i spuneti si ca e plin de viata? :biggrin:Adrian Lazaroiu a spus:FELICITARI DOMN ANDREI.RAMANETI O VALOARE! :thumbup: :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:iahim a spus:nu-i spuneti si ca e plin de viata? :biggrin:Adrian Lazaroiu a spus:FELICITARI DOMN ANDREI.RAMANETI O VALOARE! :thumbup: :thumbup:
Sunteti obraznici?Va spun mamelor voastre ! :thumbdown: :wink: :wink:Jax a spus::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:iahim a spus:nu-i spuneti si ca e plin de viata? :biggrin:Adrian Lazaroiu a spus:FELICITARI DOMN ANDREI.RAMANETI O VALOARE! :thumbup: :thumbup: