București - club AKC - Tenis de Masa

genu

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
54
Locație
București
Va anuntam ca in jurul datei de 4 iunie se va deschide o noua sala de tenis in centrul Bucureștiului, Strada Tabacarilor Nr.7 Sector 4, in incinta"Pionierul" ,in spate la fostul restaurant Budapesta, langa maternitatea Bucur. Ca dotari, 10 mese SPONETA ALBASTRE 7-13, aprobate ITTF, robot profesional Robopong 2050, palete Donic, instructor tenis atestat, aer conditionat, bar cu toate dotarile (ceai infuzie, cola,capucino,latte, limonada, fresh portocale, bere, frappe,shake, inghetata, ciocolata calda, sandwich). Mai multe detalii in curand pe http://www.animalkingdomclub.ro/ TARIFE: 12 RON / ORA=== abonament 3luni --50 ore/350ron.........program pt inceput 10-23 .toate bune va dorim
. Tel: 0752602965 un film cu prezentarea http://www.youtube.com/watch?v=cTfOHlA1slo ,

Re: București - club AKC - sala noua de tenis de masa

Re: București - club AKC - sala noua de tenis de masă

vai, cat ma bucur ca se deschide sala asta!
eu stau f aproape de budapesta, deci ar fi ideal, iar dupa ce s-a inchis sala de la strandul tineretului, nu am mai jucat deloc...
sper doar sa nu se amane inaugurarea :)

Foarte fain, dar ... hmmm ... ce chestie, sa numesti un restaurant 'Budapesta' tocmai in București. :crazy:

FlorinBN a spus:
Foarte fain, dar ... hmmm ... ce chestie, sa numesti un restaurant 'Budapesta' tocmai in București. :crazy:
Cu ani in urma exista o reciprocitate in ceea ce priveste restaurantele cu specific national intre diverse capitale de tari din blocul comunist.
Alt local de care imi aduc aminte cu placere era Berlin.Cand prindeam o delegatie prin București puteam bea acolo o bere straina(DDR) pe vremea cand aceasta(berea straina) era o raritate .

Ca locatie,sunt 2000 mp dedicati sportului: tae bo,fitness,bodybuilding,kickbox,kangoo jump,aerobic,mma,box,kempo,powerlift,spinning(in curand poker holden texas) iar ca dotari 2 solar,sauna,masaj,vestiare,dusuri,aer conditionat,bar ultradotat inclusiv shakuri proteice si MAI NOU.....TENIS DE MASA 10 mese profesionale.Va asteptam pt o sedinta de sport la alegere :crazy:

genu a spus:
Ca locatie,sunt 2000 mp dedicati sportului: tae bo,fitness,bodybuilding,kickbox,kangoo jump,aerobic,mma,box,kempo,powerlift,spinning(in curand poker holden texas) iar ca dotari 2 solar,sauna,masaj,vestiare,dusuri,aer conditionat,bar ultradotat inclusiv shakuri proteice si MAI NOU.....TENIS DE MASA 10 mese profesionale.Va asteptam pt o sedinta de sport la alegere :crazy:
sa inteleg ca sunt disponibile mesele deja?

se apropie deschiderea.......vinerea viitoare va asteptam cu voie buna, ceva aperitive :thumbup: si chiar niste opinii de inceput..... ......toate bune

Pai vino in București nea Paule si ai sa vezi ce sala draguta.........sala cu 10 mese,mingii si palete la discretie,bar cu *racoritoare* unde se include si ceva mai colorat.. :lol: :clap: :crazy: :thumbup: si antrenor......."VASILE FODORAN"....hm,pt. inceput e bine?!?....Va asteptam in numar cit mai mare( e gratis prima zi) vineri incepind cu ora 14:00 Sale este in fosta intreprindere *Pionerul*,pe str. Bucur linga sediul BGS,in spate la restaurantul Budapesta.........daca nici asa nu gasiti folositi urmatoarele telefoane ale lui FODORAN.....0763658266 si 0730155823

lica a spus:
Pai vino in București nea Paule si ai sa vezi ce sala draguta.........sala cu 10 mese,mingii si palete la discretie,bar cu *racoritoare* unde se include si ceva mai colorat.. :lol: :clap: :crazy: :thumbup: si antrenor......."VASILE FODORAN"....hm,pt. inceput e bine?!?....Va asteptam in numar cit mai mare( e gratis prima zi) vineri incepind cu ora 14:00 Sale este in fosta intreprindere *Pionerul*,pe str. Bucur linga sediul BGS,in spate la restaurantul Budapesta.........daca nici asa nu gasiti folositi urmatoarele telefoane ale lui FODORAN.....0763658266 si 0730155823
As veni si eu dom Lica :sad: :sad:

M`ar interesa cu ce mijloc de transport as ajunge chiar acolo pe splai

Mii de scuze,am uitat sa postez ziua(data),este vorba de 4 iunie si se poate ajunge cu tramvaiele 23,27 si autobuzele 232,,116 si la statia Budapesta....Bogdane nu stiu daca n-ai putea sa vii in vacanta mare?!?esti bine primit ,stii ca lui "nentu" Vasile ii place de tine.....

Are cineva idee de ceva preturi. Sunt curios cam cat va fi ora la masa sau la robot, sau daca va fi diferentiat pe intervale orare, pe week-end. Asteptam vesti.

Dupa cum am spus si in alte mesaje ziua de vineri este la liber si incepind de simbata va fi 8 Ron/ora masa fara robot iar,cea cu robot va fi 10Ron/ora unde aveti la dispozitie mingiile clubului,cit privesc preturile in wekend le vom stabili in ziua inaugararii impreuna cu dumneavoastra,ma refeream la consfatuirea care va avea loc in timpulinaugurarii........

Voi veni si eu vineri dupa amiaza, dar nu stiu daca mai gasesc libera vreo masa...

Pt. dumneata oricind,la orice ora la acest club se gaseste masa libera,numai sa vrei sa joci :lol: :thumbup: poate stam la taclale......

Tarife, abonamente?

am scris si mai sus .........si se va discuta si la fata locului cu invitatii prezenti

1 masa la 4 persoane, vineri, intre 14-16, daca se poate? Faceti si rezervari?

telefonice frate si ia-ne mai usor ca sunte4m la ainceput :lol: :lol: :lol:

la ora 2 venim si noi (eu cu prietena) o masa daca se poate pls :)

Back
Sus